ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι περιλαμβάνει το καιρικό... μενού για το Σαββατοκύριακο - Πότε ανεβοκατεβαίνει η θερμοκρασία

Τι περιλαμβάνει το καιρικό... μενού για το Σαββατοκύριακο - Πότε ανεβοκατεβαίνει η θερμοκρασία

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά τόπους θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα παράλια και γύρω στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά στα παράλια θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα καταστούν προοδευτικά καταβατικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα παραμείνει ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά τόπους θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία το Σάββατο θα σημειώσει μικρή άνοδο, ενώ μέχρι τη Δευτέρα θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, για να κυμανθεί έτσι πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές της εποχής.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Οι ΗΠΑ βάζουν φρένο στον Νετανιάχου - Μπορεί η αμερικανική διπλωματία να φέρει εκεχειρία στη Μέση Ανατολή;

• Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 4 Οκτωβρίου

• Στα χέρια της Αστυνομίας 23χρονος καταζητούμενος στη Λεμεσό - Πιάστηκε με χρυσαφικά στην κατοχή του

• Πληθαίνουν οι τουρίστες στην Κύπρο – «Άδειασαν» τις τσέπες τους τον Ιούλιο

• STEM: Μια σύγχρονη παιδαγωγική προσέγγιση εφαρμόζεται στα σχολεία της Κύπρου - Επιθεωρητής εξηγεί στο «Τ» τι ακριβώς είναι

• Ελληνίδα παρουσιάστρια θα κινηθεί νομικά κατά γνωστού Έλληνα τραγουδιστή - Λεπτομέρειες



Κυπριακό: Τριμερής με τη μορφή άτυπου δείπνου - Ερωτηματικά για το «μενού»

Κυπριακό: Τριμερής με τη μορφή άτυπου δείπνου - Ερωτηματικά για το «μενού»

Κλείδωσε η ημερομηνία της τριμερούς συνάντησης, η οποία όπως ανακοινώθηκε θα πραγματοποιηθεί στις 15 Οκτωβρίου, στη Νέα Υόρκη. Η τριμερής συνάντηση την οποία συγκάλεσε ο ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, θα πραγματοποιηθεί σε άτυπο δείπνο, στο οποίο συμφώνησε και ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top