Στα χέρια της Αστυνομίας 23χρονος καταζητούμενος στη Λεμεσό - Πιάστηκε με χρυσαφικά στην κατοχή του

Στα χέρια της Αστυνομίας 23χρονος καταζητούμενος στη Λεμεσό - Πιάστηκε με χρυσαφικά στην κατοχή του

Διάταγμα προσωποκράτησης για έξι ημέρες εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 23χρονου, που συνελήφθη τα ξημερώματα, ως ύποπτος σε υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, εναντίον του προέκυψαν επτά υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών από οικίες και εναντίον του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείτο.

Μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού εντόπισαν τον 23χρονο, γύρω στη 1.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής, και προχώρησαν στη σύλληψη του. Στην κατοχή του εντοπίστηκαν διάφορα χρυσαφικά, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε το πρωί, διέταξε την κράτησή του για περίοδο έξι ημερών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE