Έπιασε τιμόνι μεθυσμένος 33χρονος - Με διαδικασία εξπρές του επεβλήθη στέρηση άδειας

Έπιασε τιμόνι μεθυσμένος 33χρονος - Με διαδικασία εξπρές του επεβλήθη στέρηση άδειας

Xρηματικό πρόστιμο και δίμηνη στέρηση της άδειας οδήγησής του επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου την Πέμπτη σε 33χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου επέβαλε χτες σε 33χρονο από την Πάφο το χρηματικό πρόστιμο των 1.800 ευρώ και δέκα βαθμούς ποινής καθώς επίσης και δίμηνη στέρηση άδειας οδήγησης.

Την Τετάρτη ο 33χρονος εντοπίστηκε από μέλη της Τροχαίας Πάφου σε δρόμο της Πάφου. Κατά την ανακοπή του υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 101 μίλιγραμ αντί 22 που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE