Πιάστηκε με κοκαΐνη και κάνναβη 34χρονος - Οδηγούσε «φτιαγμένος» και συνελήφθη

Πιάστηκε με κοκαΐνη και κάνναβη 34χρονος - Οδηγούσε «φτιαγμένος» και συνελήφθη

Στις 21:25 χθες βράδυ στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργούνται στην Λεωφόρο Αθηνών για εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων της πολης, μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας ανέκοψαν για έρευνα αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 34χρονος.

Κατά την έρευνα εντοπίστηκε στην κατοχή του οδηγού ποσότητα  5,36 γραμμαρίων φυτικής ύλης κάνναβης και συσκευασίες 3,28 γραμμάρια κοκαΐνης.

Ο οδηγός συνελήφθηκε για αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής ελεγχόμενων φαρμάκων. Ακολούθως ο οδηγός του οχήματος απολύθηκε από την κράτηση του χωρίς να κατηγορηθεί γραπτώς.

Εν αναμονή λήψεως των αποτελεσμάτων των επιστημονικών εξετάσεων του Γενικού Χημείο του κράτους. Επιπρόσθετα ο οδηγός υποβλήθηκε σε νάρκοτεστ με θετική ένδειξη.

Η ΥΚΑΝ Λάρνακας και η τροχαία Λάρνακας διερευνούν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE