Έφτασε στο αεροδρόμιο «φορτωμένη» με κοκαΐνη 58χρονη - Της πέρασαν χειροπέδες -Δείτε φωτογραφίες

Έφτασε στο αεροδρόμιο «φορτωμένη» με κοκαΐνη 58χρονη - Της πέρασαν χειροπέδες -Δείτε φωτογραφίες

Μέλη της ΥΚΑΝ σε συνεργασία με μέλη του Τμήματος Τελωνείων, ανέκοψαν τα ξημερώματα σήμερα για έλεγχο, γυναίκα ηλικίας 58 ετών, η οποία μόλις είχε αφιχθεί από το εξωτερικό, στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου που ακολούθησε, εντοπίστηκε στη τσάντα ώμου που είχε στην κατοχή της η 58χρονη, μια νάιλον συσκευασία, περιτυλιγμένη με μαύρη κολλητική ταινία, η οποία περιείχε άσπρη σκόνη κοκαΐνη, βάρους 2 κιλών και 116 γραμμαρίων.

Η γυναίκα συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση ενώ την υπόθεση διερευνά η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Εντός Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου για τον τερματισμό των υπηρεσιών της ως δικαστού του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που ξεκίνησε σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, το οποίο συνέρχεται ως Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE