ΔΙΕΘΝΗ

Τζόνσον: Ο Νετανιάχου έβαλε κοριό στην τουαλέτα μου

Τζόνσον: Ο Νετανιάχου έβαλε κοριό στην τουαλέτα μου

Και τι δεν αναφέρει στο νέο του βιβλίο ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον. Στο στόχαστρο του Μπόρις Τζόνσον έχει μπει και ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε ένα από τα κεφάλαια ο Μπόρις Τζόνσον ισχυρίζεται ότι ένας κοριός βρέθηκε στο μπάνιο του αφού χρησιμοποιήθηκε από τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Ο Τζόνσον ισχυρίζεται ότι η ομάδα ασφαλείας του βρήκε συσκευές υποκλοπών στις τουαλέτες αφού χρησιμοποιήθηκαν από τον Νετανιάχου.

Ο Τζόνσον λέει ότι ο Νετανιάχου βρήκε μια πρόφαση να χρησιμοποιήσει το μπάνιο, το οποίο ο Τζόνσον λέει ότι υπήρχε μέσα σε μια μυστική πτέρυγα.

«Εκεί ο Bibi φρεσκαρίστηκε για λίγο, και μπορεί να είναι σύμπτωση ή όχι, αλλά μου είπαν ότι αργότερα, όταν έκαναν μια τακτική σάρωση, βρήκαν έναν κοριό», αναφέρει ο Τζόνσον στο νέο του βιβλίο. Όπως αναφέρει η Telegraph, περίπου την ίδια εποχή, το Ισραήλ κατηγορήθηκε ότι είχε τοποθετήσει κοριούς στον Λευκό Οίκο.

«Σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους, η Ουάσινγκτον κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το Ισραήλ ήταν πιθανό πίσω από την τοποθέτηση συσκευών παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων που βρέθηκαν κοντά στον Λευκό Οίκο και σε άλλες ευαίσθητες τοποθεσίες γύρω από την πρωτεύουσα», ανέφερε η Telegraph.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εμπειρογνώμονας εξηγεί: «Τα βίντεο της Μονής Αββακούμ που έχουν διαρρεύσει δεν είναι τίποτα μπροστά στα υπόλοιπα»

• Θα ληφθούν νέα μέτρα κατά της ακριβείας; Πώς απαντά η Κυβέρνηση - Οι σκέψεις για τα φωτοβολταϊκά

• Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 4 Οκτωβρίου

• Πληθαίνουν οι τουρίστες στην Κύπρο – «Άδειασαν» τις τσέπες τους τον Ιούλιο

• STEM: Μια σύγχρονη παιδαγωγική προσέγγιση εφαρμόζεται στα σχολεία της Κύπρου - Επιθεωρητής εξηγεί στο «Τ» τι ακριβώς είναι

• Σοκαριστική είδηση: Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε μετά από 19 χρόνια γάμου



Κυπριακό: Τριμερής με τη μορφή άτυπου δείπνου - Ερωτηματικά για το «μενού»

Κυπριακό: Τριμερής με τη μορφή άτυπου δείπνου - Ερωτηματικά για το «μενού»

Κλείδωσε η ημερομηνία της τριμερούς συνάντησης, η οποία όπως ανακοινώθηκε θα πραγματοποιηθεί στις 15 Οκτωβρίου, στη Νέα Υόρκη. Η τριμερής συνάντηση την οποία συγκάλεσε ο ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, θα πραγματοποιηθεί σε άτυπο δείπνο, στο οποίο συμφώνησε και ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top