Πένθος για τον Μίλτο Τεντόγλου: Έχασε το πιο αγαπημένο του πρόσωπο

Πένθος για τον Μίλτο Τεντόγλου: Έχασε το πιο αγαπημένο του πρόσωπο

Η μεγάλη αδυναμία του Μίλτου Τεντόγλου δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή, καθώς ο παππούς του, Μίλτος, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

Ο παππούς του Μίλτος Τεντόγλου άφησε την τελευταία του πνοή τις τελευταίες ημέρες του Σεπεμβρίου, με το δέσιμο μεταξύ του ιδίου και του δις χρυσού Ολυμπιονίκη σε Τόκιο και Παρίσι να είναι μεγάλο, αφού αποτελούσε τον άνθρωπο που τον συνόδευε σε πολλές αποστολές του στο εξωτερικό και την Ελλάδα για να παρακολουθήσει δια ζώσης τους αγώνες του.

Η κηδεία θα τελεστεί το μεσημέρι του Σαββάτου (05/10, 12:00) στον τόπο καταγωγής του, Πηγαδίτσα Γρεβενών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE