«Τσάκωσαν» αλλοδαπή με πάνω από 2 κιλά κοκαΐνη στο αεροδρόμιο Λάρνακας - Της πέρασαν χειροπέδες

«Τσάκωσαν» αλλοδαπή με πάνω από 2 κιλά κοκαΐνη στο αεροδρόμιο Λάρνακας - Της πέρασαν χειροπέδες

Στις 16:15 χθες το απόγευμα τελωνειακή Λειτουργος ανέκοψε καθυποδειξη μέλους της ΥΚΑΝ για έλεγχο αλλοδαπή γυναίκα η οποία είχε αφιχθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Σε έρευνα που έγινε σε τσάντα ώμου που είχε στην κατοχή της εντοπίστηκε νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε άσπρη σκόνη κοκαΐνη βάρους 2 κιλών και 116 γραμμαρίων. Η γυναίκα συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα.

Οδηγηθηκε ενώπιον του επαρχιακού δικαστηριου Λαρνακας το οποίο προχώρησε στην έκδοση διαταγματος κρατησης της για περίοδο 7 ημερών

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE