Άγριος καυγάς στο ΓΝ Λευκωσίας - Πολίτης επιτέθηκε σε γιατρό και νοσηλευτές

Άγριος καυγάς στο ΓΝ Λευκωσίας - Πολίτης επιτέθηκε σε γιατρό και νοσηλευτές

Περιστατικό βίας εναντίον ενός γιατρού και δύο νοσηλευτών σημειώθηκε κατά τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο ΤΑΕΠ του Γενικου Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΚΥπΥ, ο Οργανισμός καταδικάζει τις πράξεις βίας που εκδηλώθηκαν από πολίτη εις βάρος Επαγγελματιών Υγείας, σημειώνοντας ότι η άσκηση βίας οποιασδήποτε μορφής είναι απαράδεκτη και δεν μπορεί να γίνει ανεκτή.

«Οι Επαγγελματίες Υγείας που εργάζονται στα ΤΑΕΠ ή σε άλλες Κλινικές/Τμήματα, είναι εκεί για να σώζουν ζωές και όχι για να δέχονται επιθέσεις», επεσημαίνει.

Ο ΟΚΥπΥ, προστίθεται, «δηλώνει τη συμπαράσταση του στους Λειτουργούς που δέχθηκαν την επίθεση και τους διαβεβαιώνει ότι θα προβεί σε όλες τις ενέργειες για προσαγωγή του δράστη στη δικαιοσύνη».

Καταληκτικά αναφέρεται πως τα νοσηλευτηρια φρουρούνται από Φρουρούς Ασφαλείας και Ειδικούς Αστυφύλακες, τους οποίους ο ΟΚΥπΥ καλεί να παρεμβαίνουν έγκαιρα και μην επιδεικνύουν καμία ανοχή σε τέτοια συμβάντα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE