Χειροπέδες σε 26χρονο: Μετέφερε παράνομους μετανάστες από Τουρκία στα κατεχόμενα και έπειτα στις ελεύθερες περιοχές

Χειροπέδες σε 26χρονο: Μετέφερε παράνομους μετανάστες από Τουρκία στα κατεχόμενα και έπειτα στις ελεύθερες περιοχές

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 26 ετών, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά υποβοήθηση παράνομης εισόδου, διέλευση και παραμονή υπηκόων τρίτης χώρας στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και λαθρεμπόριο μεταναστών.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 26χρονος φέρεται να διευθέτησε έναντι αμοιβής, στις 02/06/2024, τη μεταφορά 13 μεταναστών, με βάρκα, από την Τουρκία στις κατεχόμενες περιοχές και ακολούθως, στις ελεύθερες περιοχές.

Εναντίον του 26χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα, ενώ ακολούθως οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου εξασφαλίστηκε διάταγμα τριήμερης κράτησής του.

Το ΤΑΕ Μόρφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

LIVE: Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE