Τα ήπιε και «κάρφωσε» σε τέσσερα οχήματα – Τραυματίστηκαν τρία πρόσωπα

Τα ήπιε και «κάρφωσε» σε τέσσερα οχήματα – Τραυματίστηκαν τρία πρόσωπα

Μέλη της Αστυνομίας, κλήθηκαν γύρω στις 9 χθες βράδυ να μεταβούν σε σκηνή οδικής σύγκρουσης σε περιοχή της Λάρνακας, στην οποία ενεπλάκησαν πέντε συνολικά αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, η οδική σύγκρουση προκλήθηκε όταν 57χρονος οδηγός, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε στο πίσω μέρος σταθμευμένου οχήματος.

Στη συνέχεια ακολούθησαν συγκρούσεις με ακόμη τρία οχήματα, με αποτέλεσμα ο 57χρονος και δύο ακόμη πρόσωπα να διακομισθούν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Τα δύο πρόσωπα αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών πήραν εξιτήριο, ενώ ο 57χρονος, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο χέρι, κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Στον 57χρονο οδηγό, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ, με τελική ένδειξη 145μαντί 22μg.

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε απόσταση, όμως πολιτικά, η κούρσα έχει ήδη ξεκινήσει. Όχι με επίσημες εξαγγελίες υποψηφιοτήτων, αλλά με κινήσεις στρατηγικής, μετρήσεις, δημόσιες παρεμβάσεις, εσωκομματικές ζυμώσεις και κυρίως, με την προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων, να καθορίσουν από νωρίς τους όρους της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE