Τα ήπιε και «κάρφωσε» σε τέσσερα οχήματα – Τραυματίστηκαν τρία πρόσωπα

Τα ήπιε και «κάρφωσε» σε τέσσερα οχήματα – Τραυματίστηκαν τρία πρόσωπα

Μέλη της Αστυνομίας, κλήθηκαν γύρω στις 9 χθες βράδυ να μεταβούν σε σκηνή οδικής σύγκρουσης σε περιοχή της Λάρνακας, στην οποία ενεπλάκησαν πέντε συνολικά αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, η οδική σύγκρουση προκλήθηκε όταν 57χρονος οδηγός, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε στο πίσω μέρος σταθμευμένου οχήματος.

Στη συνέχεια ακολούθησαν συγκρούσεις με ακόμη τρία οχήματα, με αποτέλεσμα ο 57χρονος και δύο ακόμη πρόσωπα να διακομισθούν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Τα δύο πρόσωπα αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών πήραν εξιτήριο, ενώ ο 57χρονος, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο χέρι, κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Στον 57χρονο οδηγό, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ, με τελική ένδειξη 145μαντί 22μg.

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE