Τα ήπιε και «κάρφωσε» σε τέσσερα οχήματα – Τραυματίστηκαν τρία πρόσωπα

Τα ήπιε και «κάρφωσε» σε τέσσερα οχήματα – Τραυματίστηκαν τρία πρόσωπα

Μέλη της Αστυνομίας, κλήθηκαν γύρω στις 9 χθες βράδυ να μεταβούν σε σκηνή οδικής σύγκρουσης σε περιοχή της Λάρνακας, στην οποία ενεπλάκησαν πέντε συνολικά αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, η οδική σύγκρουση προκλήθηκε όταν 57χρονος οδηγός, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε στο πίσω μέρος σταθμευμένου οχήματος.

Στη συνέχεια ακολούθησαν συγκρούσεις με ακόμη τρία οχήματα, με αποτέλεσμα ο 57χρονος και δύο ακόμη πρόσωπα να διακομισθούν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Τα δύο πρόσωπα αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών πήραν εξιτήριο, ενώ ο 57χρονος, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο χέρι, κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Στον 57χρονο οδηγό, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ, με τελική ένδειξη 145μαντί 22μg.

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Μπορεί ο Αύγουστος να παραμένει για την πολιτική σκηνή, μήνας χαμηλών ρυθμών, όμως η εβδομάδα που ολοκληρώνεται μόνο ήσυχη δεν ήταν. Κυπριακό, συνταξιοδοτικό, νέα πολιτική περίοδος και Great Sea Interconnector βρέθηκαν ξανά στο προσκήνιο, με αρκετές από τις εξελίξεις να αποκτούν μεγαλύτερη σημασία όχι για όσα έγιναν ήδη, αλλά για όσα προμηνύουν από τον Σεπτέμβριο.