Νοσοκομείο Λευκωσίας: «Φώναξαν» και ζήτησαν καλύτερη αστυνόμευση - Δείτε βίντεο

Νοσοκομείο Λευκωσίας: «Φώναξαν» και ζήτησαν καλύτερη αστυνόμευση - Δείτε βίντεο

Σε δίωρη στάση εργασίας κατήλθαν τα μέλη των συντεχνιών ΠΑΣΥΚΙ, ΠΑΣΥΝΟ και του Κλάδου Νοσηλευτών ΠΑΣΥΔΥ, καθώς «καταγγέλλουν επιθετικές συμπεριφορές και ενέργειες κατά του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού στα ΤΑΕΠ κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους» και ζητούν από τους αρμόδιους ν’ αντιληφθούν τη σοβαρότητα του θέματος «και να υλοποιήσουν επιτέλους τις υποσχέσεις τους».

Συγκεκριμένα, οι συντεχνίες ζήτησαν την παρουσία ένστολου αστυνομικού επί 24ωρου βάσεως στα ΤΑΕΠ.

Σε δηλώσεις τους στους δημοσιογράφους, εκπρόσωποι των νοσηλευτών ανέφεραν: «Οι συνάδελφοι μου καταθέτουν ψυχή, είναι άδικο αυτό το Τμήμα, και αυτοί οι άνθρωποι που εργάζονται νυχθημερόν να μην έχουν την απαραίτητη ασφάλεια στον χώρο εργασίας. Το αίτημα για καλύτερη αστυνόμευση είναι πέραν από δίκαιο».

Ακόμη, ο Πρόδρομος Αργυρίδης, εκ μέρους της ΠΑΣΥΔΥ, τόνισε ότι αντιμετωπίζονται καθημερινά στα ΤΑΕΠ όλων των Επαρχιών φαινόμενα σωματικής και λεκτικής βίας, τονίζοντας ότι το πρόσφατο περιστατικό με τον 29χρονο ξεπέρασε κατά πολύ όλα τα προηγούμενα. 

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή του Alpha «Αlpha Καλημέρα»:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE