Σε εξέλιξη η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου - Ενημερώνει τα μέλη ο Πρόεδρος

Σε εξέλιξη η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου - Ενημερώνει τα μέλη ο Πρόεδρος

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 11.00 η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης είναι παρών στη συνεδρία, όπως και η Πρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ, Μάριος Καρογιάν, και ο Κυριάκος Τσιμίλλης, Αντιπρόεδρος Α’ του Κινήματος Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών.

Παρόντες είναι επίσης, μεταξύ άλλων, η Υφυπουργός παρά των Προέδρω, Ειρήνη Πική, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς για το Κυπριακό, Μενέλαος Μενελάου, και ο επικεφαλής της Κυπριακής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΚΥΠ), Τάσος Τζιωνής.

Όπως δήλωσε χθες στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναμένεται να ενημερώσει τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου για τις σημαντικές συναντήσεις που είχε στη Νέα Υόρκη, όπου μετέβη στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, ενώ θα γίνει ανταλλαγή απόψεων και ο απαραίτητος συντονισμός ενόψει της τριμερούς της 15ης Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρακτορείο ΑΝΚΑ: Στην περιοχή μας 3–11 Νοεμβρίου η Ολγκίν – Ανακοίνωσε τον πρώτο του «διορισμό» ο Ερχιουρμάν

Πρακτορείο ΑΝΚΑ: Στην περιοχή μας 3–11 Νοεμβρίου η Ολγκίν – Ανακοίνωσε τον πρώτο του «διορισμό» ο Ερχιουρμάν

Οι σχέσεις με την Τουρκία «ξεπερνούν τα συνηθισμένα διπλωματικά όρια μεταξύ δύο κρατών» και βασίζονται σε «ιστορική κοινότητα και αμοιβαία εμπιστοσύνη», δήλωσε ο νέος Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν σε συνέντευξή του στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων ANKA.

BEST OF TOTHEMAONLINE