Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του 68χρονου Μηνά - Όσα κατέδειξε

Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του 68χρονου Μηνά - Όσα κατέδειξε

Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του 68χρονου Μηνά Χατζημιχαήλ, τέως από τη Λεμεσό, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματα του μετά από οδική σύγκρουση που σημειώθηκε στις 27/09/2024 στη Λεμεσό.

Από την νεκροτομή, η οποία διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παππέτα και Ορθόδοξο Ορθόδοξου, διαπιστώθηκαν κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων, συνέπεια του τροχαίου δυστυχήματος.

Παράλληλα λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι, συμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, το μεσημέρι της 27ης Σεπτεμβρίου 2024, ο 68χρονος είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του έξω από την οικία του στη Λεμεσό.

Σε κάποια στιγμή διαπίστωσε, ότι δεν έθεσε σε λειτουργία το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα το όχημα να αρχίσει να κινείται προς τα πίσω και να προσκρούσει σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Στην προσπάθεια του ο Χατζημιχαήλ να σταματήσει το αυτοκίνητό του, χτυπήθηκε απ’ αυτό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί κρίσιμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE