ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση στο ΤΑΕΠ του ΓΝ Λευκωσίας: Έτσι τον συνέλαβαν οι Αρχές – Σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου

Επίθεση στο ΤΑΕΠ του ΓΝ Λευκωσίας: Έτσι τον συνέλαβαν οι Αρχές – Σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου

Για την υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε το περασμένο Σάββατο, 05 Οκτωβρίου, στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στο Τ.Α.Ε.Π., του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας αλλά και για τη σύλληψη του 29χρονου που καταζητείτο για τη συγκεκριμένη υπόθεση, μίλησε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρήστος Ανδρέου στον ALPHA, στην εκπομπή «alpha Καλημέρα».

Ο 29χρονος, όπως ανέφερε ο κύριος Ανδρέου, «παραδόθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (07/10) και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, ενώ να σημειωθεί ότι δεν κατέθεσε οτιδήποτε αφού επέλεξε το δικαίωμα της σιωπής»

«Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου για τη διαδικασία προσωποκράτησης του», πρόσθεσε.

Εναντίον του 29χρονου διερευνάται υπόθεση διάπραξης των αδικημάτων, 1. Απόπειρα φόνου, 2. Πράξεις που σκοπεύουν την πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, 3. Απειλή, 4. Επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, 5. Κατοχή και μεταφορά επιθετικού οργάνου, 6. Κοινή επίθεση, και 7. Μαχαιροφορία.

Μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, σημείωσε ότι «στα νοσοκομεία υπάρχουν και φρούρια ασφαλείας ιδιώτες αλλά και μέλη της Αστυνομίας όπου μέσα στα καθήκοντά τους είναι και οι περιπολίες στους χώρους του νοσοκομείου»

«Προφανώς τα μέλη της Αστυνομίας δεν βρίσκονταν στον συγκεκριμένο χώρο όταν έγινε το περιστατικό, θα δούμε όμως πώς θα γίνεται καλύτερη αστυνόμευση στον συγκεκριμένο χώρο και θα μεριμνήσουμε να γίνουν οι κατάλληλες προσαρμογές όσο αφορά τα καθήκοντά τους», κατέληξε

Υπενθυμίζεται ότι, γύρω στις 6.40 το πρωί του Σαββάτου, ενώ ο 29χρονος βρισκόταν στο Τμήμα Άμεσων και Επειγόντων Περιστατικών, του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, φέρεται να απείλησε και να επιτέθηκε εναντίον δύο νοσηλευτών και ενός ιατρού, ενώ φέρεται να πρόταξε μαχαίρι και να αποπειράθηκε να τραυματίσει στον λαιμό, πρόσωπο, το οποίο ανέμενε στον χώρο του Τ.Α.Ε.Π.

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Τροχαίο στην Περιστερώνα: «Έσβησε» ο 31χρονος Κωνσταντίνος 12 μέρες μετά – «Καλή αντάμωση λεβέντη μας»

• Συγκλονιστικό: Ο κ.Μάριος ζει 8 χρόνια σε βαν στο parking του Γ.Νοσοκομείου Λεμεσού και κανένας δεν τον πήρε είδηση - Βίντεο

• Αναμένεται να αυξηθούν οι τιμές των προϊόντων λόγω της κρίσης στη Μέση Ανατολή; - Οι εκτιμήσεις και οι φόβοι για το πετρέλαιο

• Απόδραση «κομμωτή»: Ο νέος αρχηγός Αστυνομίας διόρισε νέο ερευνών λειτουργό για την υπόθεση

• Ο Φειδίας απαντά για το ναργιλέ στα κατεχόμενα και με ποιο τρόπο σκέφτεται την λύση του Κυπριακού - Βίντεο



Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο Τρύφωνας Παπαχριστοφόρου - Παρασύρθηκε από μπετονιέρα

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο Τρύφωνας Παπαχριστοφόρου - Παρασύρθηκε από μπετονιέρα

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη σήμερα στη Λάρνακα, έχασε τη ζωή του ο 79χρονος Τρύφωνας Παπαχριστοφόρου, από τη Λάρνακα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top