ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έκαναν «ντου» σε κατάστημα και άρπαξαν το ταμείο - Τους βρήκαν λίγη ώρα μετά

Έκαναν «ντου» σε κατάστημα και άρπαξαν το ταμείο - Τους βρήκαν λίγη ώρα μετά

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησαν χθες, μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Αμμοχώστου, στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας. Πρόκειται για δύο άντρες, ηλικίας 29 και 31 ετών, στην κατοχή των οποίων εντοπίστηκε αριθμός κοσμημάτων και ρολογιών, τα οποία διερευνάται κατά πόσον αποτελούν κλοπιμαία περιουσία, ενώ εναντίον τους διερευνάται και υπόθεση κλοπής χρημάτων από κατάστημα, στην επαρχία Αμμοχώστου.


Τους δύο ύποπτους εντόπισε μέλος του Αστυνομικού Σταθμού Ξυλοφάγου, λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια διερεύνησης υπόθεσης κλοπής, που είχε καταγγελθεί λίγα λεπτά νωρίτερα στον Αστυνομικό Σταθμό Ξυλοφάγου, από γυναίκα ηλικίας 84 ετών, ιδιοκτήτρια καταστήματος.

Σύμφωνα με τα όσα είχε καταγγείλει η 84χρονη, λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι της Δευτέρας, δύο άντρες, την περιγραφή των οποίων η 84χρονη ανέφερε, έκλεψαν το χρηματικό ποσό των 180 ευρώ, από το ταμείο του καταστήματος της, που βρίσκεται στην Ξυλοφάγου.

Κατά τις έρευνες μετά την καταγγελία της 84χρονης, το μέλος του Αστυνομικού Σταθμού Ξυλοφάγου εντόπισε τους 29χρονο και 31χρονο να διακινούνται με όχημα στην περιοχή και τους ανέκοψε για έλεγχο, αφού αυτοί ομοίαζαν με την περιγραφή των δύο υπόπτων.

Κατά τον έλεγχο, το μέλος της Αστυνομίας εντόπισε σε τσάντα που είχε στην κατοχή του ο 31χρονος, το χρηματικό ποσό των 180 ευρώ, καθώς και αριθμό κοσμημάτων, όπως βραχιόλια, σκουλαρίκια, και ρολόγια, τα οποία έφεραν ετικέτες και για τα οποία εγέρθηκαν υποψίες ότι αποτελούσαν κλοπιμαία περιουσία.

Αφού ο 31χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή των ανευρεθέντων, συνελήφθη από το μέλος της Αστυνομίας, για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ξυλοφάγου. Στον Αστυνομικό Σταθμό κλήθηκε και ο 29χρονος, για περαιτέρω εξετάσεις.

Στον Αστυνομικό Σταθμό βρισκόταν ήδη η 84χρονη γυναίκα, η οποία αμέσως αναγνώρισε τους 29χρονο και 31χρονο, ως τους δύο υπόπτους, οι οποίοι είχαν νωρίτερα κλέψει τα χρήματα από το κατάστημα της. Εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα, δυνάμει των οποίων αυτοί συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφάγου διερευνά.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Τροχαίο στην Περιστερώνα: «Έσβησε» ο 31χρονος Κωνσταντίνος 12 μέρες μετά – «Καλή αντάμωση λεβέντη μας»

• Συγκλονιστικό: Ο κ.Μάριος ζει 8 χρόνια σε βαν στο parking του Γ.Νοσοκομείου Λεμεσού και κανένας δεν τον πήρε είδηση - Βίντεο

• Αναμένεται να αυξηθούν οι τιμές των προϊόντων λόγω της κρίσης στη Μέση Ανατολή; - Οι εκτιμήσεις και οι φόβοι για το πετρέλαιο

• Απόδραση «κομμωτή»: Ο νέος αρχηγός Αστυνομίας διόρισε νέο ερευνών λειτουργό για την υπόθεση

• Ο Φειδίας απαντά για το ναργιλέ στα κατεχόμενα και με ποιο τρόπο σκέφτεται την λύση του Κυπριακού - Βίντεο



Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο Τρύφωνας Παπαχριστοφόρου - Παρασύρθηκε από μπετονιέρα

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο Τρύφωνας Παπαχριστοφόρου - Παρασύρθηκε από μπετονιέρα

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη σήμερα στη Λάρνακα, έχασε τη ζωή του ο 79χρονος Τρύφωνας Παπαχριστοφόρου, από τη Λάρνακα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top