ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτούς ψάχνει η Αστυνομία για διάρρηξη και κλοπή - Φωτογραφίες τους στη δημοσιότητα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτούς ψάχνει η Αστυνομία για διάρρηξη και κλοπή - Φωτογραφίες τους στη δημοσιότητα

Φωτογραφίες δύο υπόπτων προσώπων, που αναζητούνται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης και κλοπής, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στην αναγνώριση των στοιχείων και στον εντοπισμό τους.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των αναζητούμενων προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου, στο τηλέφωνο 23-803040 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Η διάρρηξη διαπράχθηκε σε καφεστιατόριο στο Παραλίμνι, στις 20 Σεπτεμβρίου, 2024. Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, από το υποστατικό κλάπηκαν μεταξύ άλλων, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής τύπου ταμπλέτας, κομπιουτεράκια για την καταγραφή παραγγελιών, και μικρό χρηματικό ποσό.

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Τροχαίο στην Περιστερώνα: «Έσβησε» ο 31χρονος Κωνσταντίνος 12 μέρες μετά – «Καλή αντάμωση λεβέντη μας»

• Συγκλονιστικό: Ο κ.Μάριος ζει 8 χρόνια σε βαν στο parking του Γ.Νοσοκομείου Λεμεσού και κανένας δεν τον πήρε είδηση - Βίντεο

• Αναμένεται να αυξηθούν οι τιμές των προϊόντων λόγω της κρίσης στη Μέση Ανατολή; - Οι εκτιμήσεις και οι φόβοι για το πετρέλαιο

• Απόδραση «κομμωτή»: Ο νέος αρχηγός Αστυνομίας διόρισε νέο ερευνών λειτουργό για την υπόθεση

• Ο Φειδίας απαντά για το ναργιλέ στα κατεχόμενα και με ποιο τρόπο σκέφτεται την λύση του Κυπριακού - Βίντεο



Ευελπιστεί σε θετικό αποτέλεσμα του δείπνου στη Νέα Υόρκη ο ΠτΔ - «Ξέρουμε ποιος είναι ο στόχος μας»

Ευελπιστεί σε θετικό αποτέλεσμα του δείπνου στη Νέα Υόρκη ο ΠτΔ - «Ξέρουμε ποιος είναι ο στόχος μας»

Την ελπίδα ότι θα προκύψει θετικό αποτέλεσμα από το άτυπο τριμερές δείπνο με τον Τ/κ ηγέτη στην παρουσία του ΓΓ του ΟΗΕ στις 15 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη και το μόνο θετικό αποτέλεσμα είναι η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο που διακόπηκαν, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top