Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο Τρύφωνας Παπαχριστοφόρου - Παρασύρθηκε από μπετονιέρα

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο Τρύφωνας Παπαχριστοφόρου - Παρασύρθηκε από μπετονιέρα

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη σήμερα στη Λάρνακα, έχασε τη ζωή του ο 79χρονος Τρύφωνας Παπαχριστοφόρου, από τη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9π.μ. σήμερα, ενώ 42χρονος οδηγούσε μπετονιέρα στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή στη Λάρνακα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε τον 79χρονο, ο οποίος εκείνη τη στιγμή επιχείρησε να διασταυρώσει τον δρόμο.

Ο 79χρονος, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου υπέκυψε στα τράυματά του γύρω στις 11.30π.μ..

Η Τροχαία Λάρνακας διερευνά τις συνθήκες πρόκλησης της οδικής σύγκρουσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE