Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο Τρύφωνας Παπαχριστοφόρου - Παρασύρθηκε από μπετονιέρα

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο Τρύφωνας Παπαχριστοφόρου - Παρασύρθηκε από μπετονιέρα

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη σήμερα στη Λάρνακα, έχασε τη ζωή του ο 79χρονος Τρύφωνας Παπαχριστοφόρου, από τη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9π.μ. σήμερα, ενώ 42χρονος οδηγούσε μπετονιέρα στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή στη Λάρνακα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε τον 79χρονο, ο οποίος εκείνη τη στιγμή επιχείρησε να διασταυρώσει τον δρόμο.

Ο 79χρονος, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου υπέκυψε στα τράυματά του γύρω στις 11.30π.μ..

Η Τροχαία Λάρνακας διερευνά τις συνθήκες πρόκλησης της οδικής σύγκρουσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE