ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα: «Μας κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήμασταν 4 και 6 ετών» - Τι ισχυρίστηκαν τα αδέρφια που σκότωσαν τον ξάδερφό τους

Ελλάδα: «Μας κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήμασταν 4 και 6 ετών» - Τι ισχυρίστηκαν τα αδέρφια που σκότωσαν τον ξάδερφό τους

Την κακοποίηση που βίωσαν στα χέρια του ξαδέρφου τους όταν ήταν μικρά παιδιά περιέγραψαν στις Αρχές τα δύο αδέρφια, 17 και 19 ετών, που παραδόθηκαν χθες Δευτέρα (7/10) για τη δολοφονία του 28χρονου στην Κυψέλη.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι δύο νεαροί ανέφεραν συγκεκριμένα πως ο λόγος που επιτέθηκαν στον ξάδερφό τους και τον σκότωσαν είναι επειδή ο 28χρονος τους κακοποίησε σεξουαλικά όταν βρίσκονταν στην τρυφερή ηλικία των 4 και 6 ετών. Εως τώρα, δεν έχει προκύψει αν αυτή η κακοποίηση έγινε κατ΄ επανάληψη.

Μάλιστα, εξεταζόμενος, ο πατέρας των δύο αδερφών ανέφερε πως όταν ενημερώθηκε για τον Γολγοθά που ανέβαιναν τα παιδιά του, επικοινώνησε με τον ξάδερφό τους για να τον ρωτήσει αν αληθεύουν αυτά και εκείνος τα αποδέχτηκε με τη φράση: «…εκείνος τα παραδέχτηκε και είπε ότι ήταν λάθη που κάναμε παιδιά…» ενώ επιβεβαίωσε την πλειοψηφία τον πράξεων του.

Υπενθυμίζεται πως η ιστορία αποκαλύφθηκε περίπου στις 22.50 το βράδυ της Δευτέρας όταν στελέχη της Τροχαίας που κινούνταν προς την Πατησίων είδαν τον άνδρα αιμόφυρτο στο έδαφος. Ο τραυματίας, 28 ετών από την Αλβανία, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Ακολούθησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών, ωστόσο μετά από μία ώρα εμφανίστηκαν τα δύο αδέρφια στο ΑΤ Κυψέλης, 17 και 19 ετών, και παραδόθηκαν με τον 17χρονο να λέει πως αυτός είναι ο δράστης του εγκλήματος.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Τροχαίο στην Περιστερώνα: «Έσβησε» ο 31χρονος Κωνσταντίνος 12 μέρες μετά – «Καλή αντάμωση λεβέντη μας»

• Συγκλονιστικό: Ο κ.Μάριος ζει 8 χρόνια σε βαν στο parking του Γ.Νοσοκομείου Λεμεσού και κανένας δεν τον πήρε είδηση - Βίντεο

• Αναμένεται να αυξηθούν οι τιμές των προϊόντων λόγω της κρίσης στη Μέση Ανατολή; - Οι εκτιμήσεις και οι φόβοι για το πετρέλαιο

• Απόδραση «κομμωτή»: Ο νέος αρχηγός Αστυνομίας διόρισε νέο ερευνών λειτουργό για την υπόθεση

• Ο Φειδίας απαντά για το ναργιλέ στα κατεχόμενα και με ποιο τρόπο σκέφτεται την λύση του Κυπριακού - Βίντεο



Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο Τρύφωνας Παπαχριστοφόρου - Παρασύρθηκε από μπετονιέρα

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο Τρύφωνας Παπαχριστοφόρου - Παρασύρθηκε από μπετονιέρα

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη σήμερα στη Λάρνακα, έχασε τη ζωή του ο 79χρονος Τρύφωνας Παπαχριστοφόρου, από τη Λάρνακα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top