Αγρίνιο: 12χρονος έπεσε σε φρεάτιο πολυκατοικίας – Μεγάλη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του

Αγρίνιο: 12χρονος έπεσε σε φρεάτιο πολυκατοικίας – Μεγάλη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του

Μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών προκάλεσε ατύχημα με 12χρονο που έπεσε φρεάτιο πολυκατοικίας στην οδό Πόρου στο Αγρίνιο.

Στο σημείο έσπευσαν  Πυροσβεστική, Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να απεγκλωβιστεί ο παιδί.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με το agriniopress.gr ευτυχώς, όπως διαπιστώθηκε ο 12χρονος δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά και οι διασώστες κατάφεραν να τον ανασύρουν από το φρεάτιο.

Περισσότερο για προληπτικούς λόγους το ασθενοφόρο παρέλαβε το παιδί και το μετέφερε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Σύμφωνα με μαρτυρίες το μικρό αγόρι φέρεται να έπαιζε στο υπόγειο της πολυκατοικίας, εκεί πάτησε σε ξύλινη σανίδα και βρέθηκε στο κενό πέφτοντας σε ένα φρεάτιο.

 
ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE