Ωραίο φλέρτ: Της έκλεψε το κινητό επειδή ήθελε να την προσεγγίσει!

Ωραίο φλέρτ: Της έκλεψε το κινητό επειδή ήθελε να την προσεγγίσει!

Ο έρωτας πολλές φορές κάνει τους ανθρώπους ευφάνταστους και εφευρετικούς για να προσεγγίσουν το αντικείμενο του πόθου τους!

Όμως ένας μαθητής Λυκείου το παράκανε! Σκέφτηκε να κλέψει το κινητό συμμαθήτριάς του με σκοπό… να την προσεγγίσει!

Ο νεαρός εκμεταλλευόμενος την απουσία της συμμαθήτριάς του και το γεγονός πως είχε αφήσει το κινητό της, το πήρε και το έκρυψε.

Η κοπέλα έντρομη άρχισε να το ψάχνει, κίνησε γη και ουρανό μέσα στο σχολείο, όμως… δεν το βρήκε!
Και τότε, ως εκ θαύματος, ο νεαρός εμφανίστηκε με το κινητό στο χέρι! Προσποιήθηκε πως… το βρήκε τυχαία και της το επέστρεψε.

Οι δύο τους έγιναν αχώριστοι, ενώ ο νεαρός αναγκάστηκε λίγο αργότερα να της πει την αλήθεια αλλά και να της εξομολογηθεί τον έρωτά του!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Φθάνει στην Κύπρο η ΝτιΚάρλο - Συναντάται με ηγέτες τη Δευτέρα

Φθάνει στην Κύπρο η ΝτιΚάρλο - Συναντάται με ηγέτες τη Δευτέρα

Η Αναπληρώτρια ΓΓ του ΟΗΕ για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις, Ρόζμαρι ΝτιΚάρλο φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, θα τύχει ενημέρωσης από τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματεά του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ, προτού ξεκινήσει τις επαφές της με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE