ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Παλαιστίνιος χτυπάει Ισραηλινούς σε στάση και τους σφάζει με μπαλτά (Βίντεο)

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Παλαιστίνιος χτυπάει Ισραηλινούς σε στάση και τους σφάζει με μπαλτά (Βίντεο)

Φρίκη προκαλεί το βίντεο που δείχνει καρέ καρέ την χθεσινή επίθεση Παλαιστινίου σε στάση λεωφορείου στην Ιερουσαλήμ.

O ισλαμιστής Παλαιστίνιος, σε συνέχεια των καθημερινών δολοφονικών επιθέσεων στο πλαίσιο της τρίτης Ιντιφάντα που άτυπα έχει κηρύξει η Χαμάς, αφού έριξε το αυτοκίνητο πάνω στη στάση που περίμενε κόσμος, βγήκε από το όχημά του και με έναν μπαλτά άρχισε να σφάζει όποιον έβλεπε μπροστά του.

Στο σημείο έσπευσε ένας Ισραηλινός άνδρας με πολιτικά, μέλος των δυνάμεων Ασφαλείας, ο οποίος και πυροβόλησε τον Παλαιστίνιο που είχε προλάβει να τραυματίσει δύο άτομα και να σκοτώσει έναν ραββίνο.

Η μανία του ισλαμιστή είναι τέτοια, που παρά το γεγονός ότι έχει ήδη δεχθεί δύο πυροβολισμούς, σηκώνεται δύο φορές και προσπαθεί αιμόφυρτος να συνεχίσει το φονικό έργο του, μέχρι που πέφτει νεκρός μετά από αλλεπάλληλους πυροβολισμούς.

Δείτε το βίντεο (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την συνάντηση Ντι Κάρλο με Χριστοδουλίδη - Σε ετοιμότητα για το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την συνάντηση Ντι Κάρλο με Χριστοδουλίδη - Σε ετοιμότητα για το Κυπριακό

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με την Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις ΡόζΜαρι Ντι Κάρλο.