Α ρε χρόνε αλήτη! Δείτε πως είναι στα 50 της χρόνια η τηλεοπτική Βάνα Δάγκα

Α ρε χρόνε αλήτη! Δείτε πως είναι στα 50 της χρόνια η τηλεοπτική Βάνα Δάγκα

Ρόλος πρωταγωνιστικός, σε μια σειρά που έσπασε ταμεία όταν παιζόταν, τους «Μεν και Δεν», και ένας ρόλους που όσοι είχαν παρακολουθήσει το σήριαλ όταν παιζόταν τον θυμούνται ακόμη. Άλλωστε στον ΑΝΤ1 Κύπρου έχει την τιμητική του και προβάλλεται συχνά-πυκνά σε επανάληψη

Η Άννα Κουρή, ενσάρκωσε για τρία χρόνια με μεγάλη επιτυχία τον τηλεοπτικό ρόλο της πλούσιας, όμορφης και σπάταλης γυναίκας μεγαλοδικηγόρου, στην επιτυχημένη κωμική σειρά της δεκαετίας του 90 «Οι Μεν και οι Δεν».

Οι αφελείς ατάκες της, η ακόρεστη όρεξη της για σεξουαλικές περιπτύξεις με τον σύζυγο της, που ποτέ δεν εκπληρώνονταν, οι χαζές ερωτήσεις και η μεγαλομανία της, ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία στο χαρακτήρα της Βάνας Δάγκα, συζύγου του Διονύση Δάγκα (Χάρη Ρώμα), η οποία έγινε ευρέος αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό, χαρίζοντας άφθονο γέλιο με τα καμώματα και τα καπρίτσια της.

Απαστράπτουσα τότε, ή «πανέμορφη», όπως η ίδια χαρακτήριζε άλλωστε τον εαυτό της,  η τηλεοπτική Βάνα είχε αγαλματένια επιδερμίδα και μία παιδικότητα στο πρόσωπο που λίγες διέθεταν, γι’ αυτό και ρόλος της πήγαινε γάντι.

Δείτε πώς είναι σήμερα η Βάνα Δάγκα από τους «Οι Μεν και οι Δεν» [εικόνα]

Έχουν όμως περάσει πολλά χρόνια  από τότε που η Άννα Κουρή παρέλαυνε από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες και απ’ ότι φαίνεται  ο χρόνος της κόστισε

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την αγαπημένη ηθοποιό στη συνέντευξη τύπου του θεάτρου της οδού Κυκλάδων.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στήνουν το τραπέζι για την πενταμερή: Με συγκεκριμένες προτάσεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στη Γενεύη - Είδε και απήλθε η Ντι Κάρλο

Στήνουν το τραπέζι για την πενταμερή: Με συγκεκριμένες προτάσεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στη Γενεύη - Είδε και απήλθε η Ντι Κάρλο

Υπό τον φόβο ενός αδιεξόδου, αλλά και των γνωστών θέσεων που αναμένεται να επαναλάβει η τουρκική πλευρά στην πενταμερή διάσκεψη η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17-18 Μαρτίου στη Γενεύη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης κατέθεσε ενώπιον της Αναπληρώτριας ΓΓ του ΟΗΕ Ρόζμαρι Ντι Κάρλο συγκεκριμένες ιδέες, οι οποίες πρώτο, θα υποβοηθήσουν τη διαδικασία κατά την πενταμερή διάσκεψη χωρίς να υπάρξει αδιέξοδο και δεύτερο, θα απομακρύνουν τον κίνδυνο, να μπει στο τραπέζι η θέση Τατάρ, για λύση δύο κρατών. Υποδεχόμενος την κα. Ντι Κάρλο το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπέδειξε πως το status quo δεν μπορεί να αποτελέσει  τη λύση του κυπριακού και όσο περνάει ο καιρός, η κατάσταση επιδεινώνεται.

BEST OF TOTHEMAONLINE