Τροχαίο Τσερίου: «Φαινόταν μόνο σκόνη και πέτρες - Φταίει η υπερβολική ταχύτητα» (VIDEO &ΦΩΤΟ)

Τροχαίο Τσερίου: «Φαινόταν μόνο σκόνη και πέτρες - Φταίει η υπερβολική ταχύτητα» (VIDEO &ΦΩΤΟ)

H υπερβολική ταχύτητα η αιτία του νέου φοβερού τροχαίου ατυχήματος, το οποίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, 15/10, στη Λευκωσία.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο οδηγός του οχήματος, έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και «καρφώθηκε» σε σταθμευμένο φορτηγό. Το νέο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη λεωφόρο Τσερίου, κοντά στον κυκλικό κόμβο.  

Μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, Tothemaonline, ο ιδιοκτήτης κινητής καντίνας, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο, περιγράφει όσα είδε και άκουσε. Μεταξύ άλλων είπε «φταίει η υπερβολική ταχύτητα, ούτε ο δρόμος, ούτε κανένας. Άκουσα ένα δυνατό θόρυβο και σηκώστηκε σκόνη και πέτρες»

Δείτε το video

Όσοι ήταν εκείνη την ώρα στην περιοχή είχαν άγιο αφού, το αυτοκίνητο πέρασε ξυστά από δίπλα τους. Πελάτες περιπτέρου και ο ιδιοκτήτης ήταν οι πρώτοι που έτρεξαν να δουν τι συνέβη, όταν άκουσαν τον δυνατό θόρυβο από το κτύπημα.

Ο νεαρός ήταν ανάμεσα στα συντρίμμια του οχήματος του, σφηνωμένος στο μπροστινό μέρος του φορτηγού. Για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

 

Διαβάστε ακόμη: Τσερίου: Χαροπαλεύει οδηγός – «Καρφώθηκε» σε σταθμευμένη νταλίκα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE