«Έλεος πια! Ατιμία και σκληρό έγκλημα»: Ο Μ. Φρίξου πιο έξαλλος από ποτέ – Διαβάστε ΕΔΩ τι γράφει…

«Έλεος πια! Ατιμία και σκληρό έγκλημα»: Ο Μ. Φρίξου πιο έξαλλος από ποτέ – Διαβάστε ΕΔΩ τι γράφει…

Όσα κι αν πούμε, ό,τι κι αν κάνουμε… άμα είναι να γίνει το κακό θα γίνει. Σε αυτήν την περίπτωση όμως δεν ισχύει αυτό που λέμε «ήταν η κακιά στιγμή».

Πίσω από το φρικιαστικό έγκλημα, κρύβονται πολλά άλλα στοιχεία και σίγουρα κάποιοι «αρμόδιοι» φέρουν τη δική τους ευθύνη.

Γράφει ο Στέφανος Χαραλάμπους.

Ο Μάριος Φρίξου, όπως συνηθίζει άλλωστε, κάνει τη δική του, δημόσια τοποθέτηση και επειδή συμφωνούμε με την άποψή του έτσι σας αναδημοσιεύουμε τα γραφόμενά του.

Διαβάστε αυτούσιο το κείμενό του:

«Το φονικό στην Παραμύθα... Πόσοι μας παραμυθιάζουν τόσα χρόνια; Πίσω από αυτό το τραγικό έγκλημα δεν κρύβεται καμία σκληρή ιστορία να πιστέψω; Ποιος ευθύνεται; Όλοι μας!

Ναι όλοι μας! Ένας πατέρας ζούσε κάτω από την ίδια στέγη με γυναίκα και παιδιά καθώς έπασχε από βαριά ψυχολογικά..

Μήπως τον είδε κανένα κράτος; Τι κάνουν οι ψυχιατρικές υπηρεσίες σε τέτοιες περιπτώσεις; Έχουν να λογοδοτήσουν! Τα Γραφεία Ευημερίας που είναι; Κόσμος στην Κύπρο ζει μέσα σε σοβαρή φτώχεια και ανεργία! Πεινά ρε μ@λάκες, πεινά!  Ξέρετε πόσοι είναι χαπακωμενοι 24 ώρες το 24ωρο!

Έλεος πια!

 Έχετε υπνωτίσει τους πάντες και τα πάντα!  Και κανείς δεν αναλαμβάνει ποτέ καμία ευθύνη μέσα σε αυτό τον άμοιρο Τόπο! Τα όπλα;; Πόσες φορές μίλησα για τα άτιμα τα όπλα!! Κυνηγετικά αλλά και G3 ακόμα τα έχετε του καθενός μες τα σπίτια!!

 Μα μπορεί ο οποιοσδήποτε να βαστάει κι ένα όπλο στους χαλεπούς αυτούς καιρούς;; Υπουργεία, Αστυνομία και Στρατός τι κάνετε;; Που είστε;; Έγινε έγκλημα σκληρό εχτές!!

Ένας οπλισμένος παιδοκτόνος, ένας αδικοχαμένος νέος κι ένας αδερφός σε κατάσταση αμόκ!! Εσείς, Εμείς κλείσαμε το μαγαζίν στην Νήσο!! Κοινωνική Επαναστάτη γιοκ!! Ατιμία μεγάλη ρε!! Ατιμία!! »

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Με το βλέμμα στις προεδρικές εκλογές οι καταστατικές αλλαγές στον ΔΗΣΥ- Από τη βάση ο υποψήφιος για την προεδρία - Οι ασφαλιστικές δικλίδες

Με το βλέμμα στις προεδρικές εκλογές οι καταστατικές αλλαγές στον ΔΗΣΥ- Από τη βάση ο υποψήφιος για την προεδρία - Οι ασφαλιστικές δικλίδες

Πολύωρη ήταν η συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου του ΔΗΣΥ που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, με κύριο θέμα την ετοιμασία του τελικού κειμένου με τις προτάσεις που θα πάνε στο Καταστατικό Συνέδριο, το Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE