ΠΑΡΑ-THEMA

Ξέσπασμα Φειδία: «Δέχθηκα επίθεση από Έλληνες Δημοσιογράφους» - Αυτός είναι ο λόγος που πηγαίνει στα κατεχόμενα - Βίντεο

Ξέσπασμα Φειδία: «Δέχθηκα επίθεση από Έλληνες Δημοσιογράφους» - Αυτός είναι ο λόγος που πηγαίνει στα κατεχόμενα - Βίντεο

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok, ο Κύπριος Ευρωβουλευτής και youtuber Φειδίας Παναγιώτου, ανέβασε ένα βίντεο από την εμφάνιση του στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, γράφοντας στην λεζάντα «Δέχθηκα επίθεση από Έλληνες Δημοσιογράφους».

Σύμφωνα με τον Φειδία, οι δημοσιογράφοι στην εκπομπή «Το πρωινό», είχαν επιθετική συμπεριφορά απέναντι του, όσον αφορά τις πράξεις και απόψεις του όσον αφορά μια λύση στο Κυπριακό.

Αναφερόμενοι στους αγνοούμενους και την εισβολή του 1974 στην Κύπρο, οι δημοσιογράφοι χαρακτήρισαν ότι ο Φειδίας κάνει το «αίμα likes», επιχειρηματολογώντας για τις επισκέψεις του στα κατεχόμενα και το κοινό βίντεο με γνωστό Τουρκοκύπριο influencer.

Ο Φειδίας Παναγιώτου προσπάθησε να εξηγήσει ότι ο τρόπος που σκέφτεται είναι διαφορετικός, αναφερόμενος συγκεκριμένα ότι τη λύση στην Κύπρο δεν θα την φέρει η διχόνοια «Δεν θα έρθει λύση με το να λέμε να πάνε να....οι Τ/κ». Όπως υποστήριξε θεωρεί ότι το να επισκέπτονται οι Κύπριοι τα κατεχόμενα, ενδυναμώνει τις σχέσεις με τους Τουρκοκυπρίους, ενώ αντίθετα αποτελέσματα υπάρχουν αν επισκέπτονται περισσότεροι Τούρκοι τα κατεχόμενα.

Δείτε όλα όσα ανέφερε:

@fidiaspanayiotou

Δέχθηκα επίθεση από Έλληνες δημοσιογράφους

♬ original sound - Fidias Panayiotou

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Φθινοπωρινές αλλεργίες: Πώς εμφανίζονται και τι πρέπει να κάνετε για να τις αντιμετωπίσετε – Ποια τα συμπτώματα

• Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το επίδομα μητρότητας και το βοήθημα τοκετού - Μείωση γεννήσεων από Κύπριους

• Πανικός για τον τυφώνα Μίλτον στην Φλόριντα: Πόσο νερό περιμένουν - Δραματικές εικόνες από την εκκένωση - Δείτε βίντεο

• Αυτός ο Δήμος αποφάσισε την απαγόρευση ηλεκτρικών σκούτερ – Βίντεο

• Η Φάρμα: Μεγάλη ένταση μετά τον αγώνα - «Με πειράζει όταν ο άλλος είναι καραγκιόζης» - Δείτε βίντεο

• Eκλέγονται σήμερα τα μέλη Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Ηνωμένων Εθνών - Υποψήφια και η Κύπρος



Φλόριντα: Γιατί ο τυφώνας Μίλτον φέρνει ακραία φαινόμενα - Δείτε ζωντανή εικόνα

Φλόριντα: Γιατί ο τυφώνας Μίλτον φέρνει ακραία φαινόμενα - Δείτε ζωντανή εικόνα

Ο τυφώνας Μίλτον, ο οποίος έχει ενισχυθεί σε «καταστροφική» καταιγίδα κατηγορίας 5, πλησιάζει στη δυτική ακτή της Φλόριντα και αναμένεται να φτάσει στην ξηρά το βράδυ της Τετάρτης ή νωρίς την Πέμπτη, ανακοίνωσε το Εθνικό Κέντρο Τυφώνων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top