Τουρκικό λιμάνι ανοίγει για κυπριακά πλοία - Η πρόταση Χριστοδουλίδη και το παρασκήνιο - Πληροφορίες «Τ»
Πρόταση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας το άνοιγμα τουρκικού λιμανιού για Κυπριακά πλοία σύμφωνα με πληροφορίες του «Τ».
Σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρία του Υπουργικού ο κ. Λετυμπιωτης χαρακτήρισε πολύ σημαντική την Σύνοδο Κορυφής των 9 ευρωπαϊκών χωρών - MED9 με την συμμετοχή του Βασιλιά της Ιορδανίας και της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Στη Σύνοδο, ανέφερε, προφανώς θα συζητηθούν και οι περιφερειακές εξελίξεις, ιδιαίτερα με την παρουσία και του Βασιλιά της Ιορδανίας.
Ανακοίνωσε επίσης ότι για τα θέματα που θα συζητηθούν στην σύνοδο των MED9 είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις