LIKE ONLINE

Τα οικονομικά αυτών των ζωδίων ανθίζουν τον Οκτώβριο

Τα οικονομικά αυτών των ζωδίων ανθίζουν τον Οκτώβριο

Όσο ωραίο και να ήταν το να μην ανησυχούμε για τα χρήματα, είναι κάτι που δεν συμβαίνει – τουλάχιστον στους περισσότερους από εμάς.

Με όλο αυτo το άγχος και την αγωνία γύρω από τα οικονομικά, είναι πάντα ωραίο να υπάρχει μια αχτίδα ελπίδας – κάτι που ισχύει για δύο ζώδια τον Οκτώβριο του 2024, σύμφωνα με την αστρολογία.

Σκορπιός

Όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω σας. Περιμένετε εξαιρετική τύχη αυτές τις ημέρες με τους πάντες να θέλουν να στέκονται στο πλευρό σας. Η τύχη σάς ευνοεί στα οικονομικά, καθώς λύνονται εκκρεμότητες και η ηρεμία βασιλεύει στη ζωή σας. Μπορεί ορισμένες καταστάσεις να σας αγχώνουν, αλλά θα δείτε πως στο τέλος θα μπουν όλα σε σειρά – σημειώστε και ορισμένα έξτρα έσοδα που έρχονται αναπάντεχα και σας δίνουν μεγάλες ανάσες.

Ιχθύς

Το Τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου βοηθά τους Ιχθύες κατά πολύ στα οικονομικά τους, ενώ και οι ίδιοι παίρνουν πιο σοβαρά τον τομέα αυτό της ζωής τους. Οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές, αλλά καταφέρνετε να βάλετε τάξη χάρη και σε απροσδόκητα έσοδα, που σας λύνουν τα χέρια. Σε κάθε περίπτωση, μην παρασύρεστε, ώστε να διαχειριστείτε σωστά όλον τον μήνα.

ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Στους 32 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία - Τι μας επιφυλάσσει ο καιρός μέχρι το Σαββατοκύριακο

• Πόσο η Λευκωσία μπορεί να τεντώσει τις κόκκινες της γραμμές-Ένα δείπνο στη λογική του πάρε-δώσε και ο τετραγωνισμός του κύκλου

• Πότε έρχεται η νέα μείωση επιτοκίων τον Οκτώβριο – Ο λόγος που δεν έγινε αισθητή ακόμα στην Κύπρο – Οικονομολόγος στο «Τ»

• Δρ. Καραγιάννης στο «Τ»: Πόσο επικίνδυνος είναι ο ιός του Δυτικού Νείλου, πώς μεταδίδεται και ποια τα συμπτώματα - Πρέπει να ανησυχούμε;

• Συντετριμμένοι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έξω από το σπίτι του Μπάλντοκ - Βίντεο και φωτογραφίες

• LIVE: Ο τυφώνας Μίλτον χτυπάει τη Φλόριντα - Αναφορές για νεκρούς στην κομητεία Σεντ Λούσι - Συγκλονιστικά βίντεο



LIVE: Ο τυφώνας Μίλτον χτυπάει τη Φλόριντα - Αναφορές για νεκρούς στην κομητεία Σεντ Λούσι - Συγκλονιστικά βίντεο

LIVE: Ο τυφώνας Μίλτον χτυπάει τη Φλόριντα - Αναφορές για νεκρούς στην κομητεία Σεντ Λούσι - Συγκλονιστικά βίντεο

Κοντά στο Siesta Key της Φλόριντα έφτασε στις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης (ώρα Κύπρου) ο τυφώνας Μίλτον, πλήττοντας την περιοχή ως φαινόμενο «κατηγορίας 3», με ανέμους ταχύτητας 193 χλμ/ωρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top