ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ανήλικος συνελήφθη για υποθέσεις διαρρήξεων - Μπήκε στο κελί

Ανήλικος συνελήφθη για υποθέσεις διαρρήξεων - Μπήκε στο κελί

Στη σύλληψη ανήλικου ηλικίας 17 χρόνων, προχώρησαν στις 08/10/2024 μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών οι οποίες διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 05/09/2024 – 30/09/2024.

Εναντίον του υπόπτου προέκυψαν στοιχεία κατά τη διάρκεια διερεύνησης υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών σε μπυραρίες και παραλιακά μπαράκια στις περιοχές Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας. Από τα πιο πάνω υποστατικά κλάπηκαν χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές και άλλες συσκευές καθώς και άλλη περιουσία. Η συνολική αξία της κλαπείσας περιουσίας ανέρχεται στις €4.295.

Χθες, 09/10/2024, ο 17χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου και εναντίον του εξασφαλίστηκε διάταγμα προσωποκράτησης για περίοδο οκτώ ημερών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Πέρασαν χειροπέδες σε 8 πρόσωπα για τρομοκρατία – Συντονισμένη επιχείρηση σε Λεμεσό και Πάφο

• Πόσο η Λευκωσία μπορεί να τεντώσει τις κόκκινες της γραμμές-Ένα δείπνο στη λογική του πάρε-δώσε και ο τετραγωνισμός του κύκλου

• Πότε έρχεται η νέα μείωση επιτοκίων τον Οκτώβριο – Ο λόγος που δεν έγινε αισθητή ακόμα στην Κύπρο – Οικονομολόγος στο «Τ»

• Δρ. Καραγιάννης στο «Τ»: Πόσο επικίνδυνος είναι ο ιός του Δυτικού Νείλου, πώς μεταδίδεται και ποια τα συμπτώματα - Πρέπει να ανησυχούμε;

• Στο Πειθαρχικό οδηγούνται πέντε αστυνομικοί για απόδραση κατάδικου από τις Φυλακές

• Δεκαεξάχρονο αγόρι στη Λεμεσό έχει ανάγκη από χειμωνιάτικα ρούχα



Τζορτζ Μπάλντοκ: Πνιγμός η αιτία θανάτου σύμφωνα με τη νεκροτομή - Η επίσημη ενημέρωση

Τζορτζ Μπάλντοκ: Πνιγμός η αιτία θανάτου σύμφωνα με τη νεκροτομή - Η επίσημη ενημέρωση

Επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές εκτιμήσεις για την αιτία θανάτου του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, που έκαναν λόγο για πνιγμό καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, από την νεκροτομή που έγινε στη σορό του 31χρονου προέκυψε πως ο θάνατος του νεαρού πράγματι οφείλεται σε «πνιγμό εντός ύδατος».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top