Τζορτζ Μπάλντοκ: Τι δείχνουν για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή τα πρώτα ευρήματα των ιατροδικαστών

Τζορτζ Μπάλντοκ: Τι δείχνουν για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή τα πρώτα ευρήματα των ιατροδικαστών

Την λύση στο μυστήριο του θανάτου του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα προσπαθούν να δώσουν οι αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης στην σορό του ποδοσφαιριστή της εθνικής μας ομάδας και του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ δείχνουν πνιγμό.

Ο Τζόρτζ Μπάλντοκ βρέθηκε νεκρός χθες (09/10/24) το βράδυ στην πισίνα του σπιτιού του, στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία που έχουν στην κατοχή τους οι ιατροδικαστές στους πνεύμονες του 31χρονου ποδοσφαιριστή εντοπίστηκε αρκετή ποσότητα νερού. Πάντως ακόμη δεν μπορεί να αποσαφηνιστεί αν κάποια παθολογική αιτία ή άλλη ήταν αυτή που συνετέλεσε στον πνιγμό του διεθνή ποδοσφαιριστή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE