Έκτακτο: Τροχαίο στη Λευκωσία! Έκλεισε δρόμος – Στη σκηνή ασθενοφόρο

Έκτακτο: Τροχαίο στη Λευκωσία! Έκλεισε δρόμος – Στη σκηνή ασθενοφόρο

Tροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το απόγευμα της Πέμπτης 15/10 στο δρόμο Λακατάμιας – Δευτεράς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο τροχαίο ενεπλάκησαν δυο αυτοκίνητα που συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος στο ρεύμα που οδηγεί από τη Δευτερά στη Λάκατάμια.

Ήδη στη σκηνή βρίσκεται Αστυνομία που κάνει τις διευθετήσεις ώστε η κυκλοφοριακή κίνηση να διοχετεύεται από άλλο δρόμο ενώ έχει ειδοποιηθεί και ασθενοφόρο καθώς από τη σύγκρουση υπάρχουν τραυματίες.

Περισσότερα σε λίγο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE