«Πυρά» Αβέρωφ για τα μέτρα κατά της ακρίβειας - «Ο ΠτΔ σημάδεψε στο κενό»

«Πυρά» Αβέρωφ για τα μέτρα κατά της ακρίβειας - «Ο ΠτΔ σημάδεψε στο κενό»

«Πυρά» κατά της Κυβέρνησης εξαπέλυσε, με ανάρτησή του, ο Αβέρωφ Νεοφύτου, με αφορμή ταμέτρα κατά της ακρίβειας, τα οποία ανακοινώθηκαν σήμερα (10/10).

Όπως ανέφερε, τα μέτρα «δεν θα επιφέρουν καμία ουσιαστική ελάφρυνση» ενώ τόνισε ότι ο «ΠτΔ σημάδεψε στο κενο».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Ο ΠτΔ σημάδεψε στο κενο. Το πρωί προανήγγειλε στοχευμένα μετρα για την ακρίβεια. Σημαδεψε, όμως στο κενό και το μεσημέρι μας προέκυψαν αστόχευτα. Τι να πω; Άγνοια; Σύγχυση; Δεν ξέρουν, δεν θέλουν η τελικά δεν μπορούν; Το βεβαιο είναι οτι καμμία ουσιαστική ελάφρυνση δεν θα έχει ο φτωχός, ενω και η μεσαία τάξη κινδυνεύει να βρεθει στο όριο της φτώχειας». 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.