ΠτΔ-Φον Ντερ Λάιεν: Φόρεσαν τα αθλητικά τους και πήγαν βόλτα στο παραλιακό μέτωπο Κάτω Πάφου - Δείτε φωτογραφίες

ΠτΔ-Φον Ντερ Λάιεν: Φόρεσαν τα αθλητικά τους και πήγαν βόλτα στο παραλιακό μέτωπο Κάτω Πάφου - Δείτε φωτογραφίες

Επίσκεψη στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μαζί με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Κύπρο προκειμένου να συμμετάσχει στην 11η Σύνοδο Κορυφής των Μεσογειακών Κρατών Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (MED9).

Την Παρασκευή, στις 10 το πρωί, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης και η κ. φον ντερ Λάιεν, θα τελέσουν τα εγκαίνια της Μονάδας Αιμοκάθαρσης στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που μεταδίδει το ΓΤΠ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία αφίχθη νωρίτερα σήμερα στην Κύπρο, επισκέφθηκαν το παραλιακό μέτωπο της Πάφου το απόγευμα.

Η κ. φον ντερ Λάιεν, σημειώνεται, βρίσκεται στην Κύπρο, προκειμένου να συμμετάσχει στην 11η Σύνοδο Κορυφής των Μεσογειακών Κρατών Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (MED9), η οποία θα διεξαχθεί αύριο Παρασκευή στην Πάφο υπό την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παράθεσε κοινωνικό δείπνο στην Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ενώ αύριο στις 10 το πρωί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης και η κ. φον ντερ Λάιεν, θα τελέσουν τα εγκαίνια της Μονάδας Αιμοκάθαρσης στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, καταλήγει η ανακοίνωση.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE