ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠτΔ-Φον Ντερ Λάιεν: Φόρεσαν τα αθλητικά τους και πήγαν βόλτα στο παραλιακό μέτωπο Κάτω Πάφου - Δείτε φωτογραφίες

ΠτΔ-Φον Ντερ Λάιεν: Φόρεσαν τα αθλητικά τους και πήγαν βόλτα στο παραλιακό μέτωπο Κάτω Πάφου - Δείτε φωτογραφίες

Επίσκεψη στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μαζί με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Κύπρο προκειμένου να συμμετάσχει στην 11η Σύνοδο Κορυφής των Μεσογειακών Κρατών Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (MED9).

Την Παρασκευή, στις 10 το πρωί, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης και η κ. φον ντερ Λάιεν, θα τελέσουν τα εγκαίνια της Μονάδας Αιμοκάθαρσης στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που μεταδίδει το ΓΤΠ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία αφίχθη νωρίτερα σήμερα στην Κύπρο, επισκέφθηκαν το παραλιακό μέτωπο της Πάφου το απόγευμα.

Η κ. φον ντερ Λάιεν, σημειώνεται, βρίσκεται στην Κύπρο, προκειμένου να συμμετάσχει στην 11η Σύνοδο Κορυφής των Μεσογειακών Κρατών Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (MED9), η οποία θα διεξαχθεί αύριο Παρασκευή στην Πάφο υπό την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παράθεσε κοινωνικό δείπνο στην Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ενώ αύριο στις 10 το πρωί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης και η κ. φον ντερ Λάιεν, θα τελέσουν τα εγκαίνια της Μονάδας Αιμοκάθαρσης στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, καταλήγει η ανακοίνωση.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Το επικό σχόλιο του Χριστόφορου Τορναρίτη σε ανάρτηση του Φειδία - Δείτε φωτογραφία

• Τζορτζ Μπάλντοκ: Πνιγμός η αιτία θανάτου σύμφωνα με τη νεκροτομή - Η επίσημη ενημέρωση

• Τυφώνας Milton: Αστροναύτης κατέγραψε την πορεία του από το διάστημα

• Νέα απάτη μέσω WhatsApp - Έτσι παριστάνουν την Αστυνομία - Τι να προσέξετε

• Πότε έρχεται η νέα μείωση επιτοκίων τον Οκτώβριο – Ο λόγος που δεν έγινε αισθητή ακόμα στην Κύπρο – Οικονομολόγος στο «Τ»

• Δρ. Καραγιάννης στο «Τ»: Πόσο επικίνδυνος είναι ο ιός του Δυτικού Νείλου, πώς μεταδίδεται και ποια τα συμπτώματα - Πρέπει να ανησυχούμε;

• Πέθανε γνωστός Έλληνας ηθοποιός - Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top