ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πέρασαν από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές - Μεταφέρθηκαν στο Πουρνάρα πέντε πρόσωπα

Πέρασαν από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές - Μεταφέρθηκαν στο Πουρνάρα πέντε πρόσωπα

Στο Πουρνάρα μεταφέρθηκαν τετραμελής οικογένεια και ασυνόδευτος ανήλικος που εντοπίστηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Αθηένου. 

Συγκεκριμένα, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα μετά από πληροφορία μέλη του αστυνομικού σταθμού Αθηένου και της Υποδιεύθυνσης πράσινης γραμμής Αθηένου εντόπισαν πέντε παράτυπους αλλοδαπούς μεταναστες στην Αθηένου, οι οποίοι αρχικά μεταφερθηκαν στον αστυνομικό σταθμό Αθηένου.

«Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για οικογένεια που αποτελείται από άνδρα, γυναίκα και δυο ανήλικα κορίτσια και ασυνόδευτο ανήλικο όλοι με καταγωγή την Σομαλια», αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Ανακρινόμενοι ανέφεραν «ότι πέρασαν στις ελεύθερες περιοχές από τις μη ελεγχόμενες από την Κυπριακή Δημοκρατία περιοχές στις 10 Οκτωβρίου στις 23:00 το βράδυ από άγνωστο σημείο χωρίς να μπορούν να δώσουν περεταίρω λεπτομέρειες».

Σημειώνεται πως στην συνέχεια μεταφερθηκαν στο κέντρο φιλοξενίας παράτυπων μεταναστών Πουρνάρα στην Κοκκινοτριμιθια για τα περαιτέρω.

Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Αθηένου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Λεμεσός: Δεν θα πιστέψετε τον τρόπο με τον οποίο απέφυγαν τα πρόστιμα από κάμερες

• Προσοχή από παραπλανητικές προσφορές – Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές

• Μικρή καθυστέρηση για τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία – Πυρετώδεις εργασίες – Δείτε φωτογραφίες

• Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζουν καρδιές η σύντροφος και η οικογένειά του - «Σε περιμέναμε για να γιορτάσουμε μαζί τα γενέθλια του γιου σου»

• Έτσι απαντά η κυβέρνηση στις αντιδράσεις για την επαναφορά του μηδενικού ΦΠΑ – Ο λόγος που πέρασαν 10 ημέρες μετά τη λήξη του μέτρου

• Προσπάθησε να διαφύγει και χτύπησε σε όχημα της Αστυνομίας - Πιάστηκε φορτωμένος με ναρκωτικά 22χρονος



Η αντίδραση των συγκυβερνώντων για την ακρίβεια άλλαξε τη στάση της Κυβέρνησης - Η αναδίπλωση του Κεραυνού - Ξέχασαν είδη πρώτης ανάγκης και ρεύμα

Η αντίδραση των συγκυβερνώντων για την ακρίβεια άλλαξε τη στάση της Κυβέρνησης - Η αναδίπλωση του Κεραυνού - Ξέχασαν είδη πρώτης ανάγκης και ρεύμα

Δεν πέρασαν ούτε δέκα μέρες από την ημέρα που ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός ανακοίνωνε τον τερματισμό των μέτρων προς ανακούφιση των νοικοκυριών με τη δικαιολογία ότι δεν συντρέχουν οι λόγοι για τους οποίους αποφασίστηκαν αρχικά τα μέτρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top