Μικρή καθυστέρηση για τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία – Πυρετώδεις εργασίες – Δείτε φωτογραφίες

Μικρή καθυστέρηση για τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία – Πυρετώδεις εργασίες – Δείτε φωτογραφίες

Αν και ο Δήμος Στροβόλου είχε ανακοινώσει ότι τα έξυπνα φώτα στον κυκλικό κόμβο Καλαμών παρά το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας θα λειτουργούσαν σήμερα Παρασκευή, τελικά χρειάστηκε περισσότερος χρόνος για την ολοκλήρωση των σχετικών εργασιών.

Προσωπικό της εταιρείας που εγκαθιστά το σύστημα, προσωπικό του Δήμου και μέλη της Αστυνομίας εργάζονταν μέχρι και τις πρωινές ώρες για να είναι όλα έτοιμα. Μπογιάτισαν τις γραμμές στο οδόστρωμα και άναψαν οι πινακίδες που γράφουν «ΦΩΤΑ ΣΒΗΣΤΑ».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline από το Τμήμα Δημοσίων έργων, ενδέχεται τα φώτα τροχαίας στο συγκεκριμένο σημείο να λειτουργήσουν αύριο Σάββατο ή την ερχόμενη Δευτέρα.

Πάντως τα προσωρινά φώτα τροχαίας στη συμβολή Λεωφόρου Λεμεσού με την Οδό Φυτωρίου έχουν τεθεί σε λειτουργία και μάλιστα η ανατροφοδότηση που έχει λάβει το Τμήμα Δημοσίων Έργων για τη διαχείριση της τροχαίας κίνησης είναι θετική.

Ακόμη, αναμένεται σύντομα, ενδεχομένως και εντός της ημέρας, να τεθεί σε λειτουργία και η νέα διάβαση πεζών μπροστά από το κατάστημα Jumbo.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE