Αρτα: 44χρονος βρέθηκε νεκρός στο κατάστημα του - Τον βρήκε πελάτης που πήγε να ψωνίσει

Αρτα: 44χρονος βρέθηκε νεκρός στο κατάστημα του - Τον βρήκε πελάτης που πήγε να ψωνίσει

Μπροστά σε ένα απρόσμενο θέαμα που τον σόκαρε βρέθηκε πελάτης που πήγε να ψωνίσει σε κατάστημα σε χωριό του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη, στην Άρτα. Ο 44χρόνος ιδιοκτήτης του μαγαζιού βρισκόταν νεκρός μέσα στο μαγαζί.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αναστατωμένος ο πελάτης ειδοποίησε την αστυνομία ενώ σύντομα έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, χωρίς όμως το πλήρωμά του να καταφέρει να βοηθήσει τον άτυχο άνδρα που έφυγε από τη ζωή.

Από την έρευνα της αστυνομίας δεν προέκυψε ένδειξη για εγκληματική ενέργεια. Φως στα αίτια θανάτου του 44χρονου θα ρίξει η νεκροψία- νεκροτομή.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE