Θλίψη: Απεβίωσε γνωστή δερματολόγος - Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

Θλίψη: Απεβίωσε γνωστή δερματολόγος - Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

Θλίψη έφερε η είδηση του θανάτου της γνωστής δερματολόγου Δρ. Κυριακής Χριστοφή.

Το τελευταίο αντίο, θα το απευθύνουν φίλοι και συγγενείς στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Έγκωμη, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024, ώρα 11:00. Η ταφή θα γίνει στο παλαιό κοιμητήριο Έγκωμης (πλησίον Hilton Park).

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 10:30. Αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων ΠΑ.ΣΥ.ΚΑΦ.

Ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος, με ανακοίνωσή του, εκφράζει βαθιά θλίψη για τη μεγάλη απώλεια καθώς και ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους της.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.