ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δ.Πάφου: Ουσιαστικό βήμα για ψηφιακή μετάβαση η έγκριση ηλεκτρονικών ταυτοτήτων

Δ.Πάφου: Ουσιαστικό βήμα για ψηφιακή μετάβαση η έγκριση ηλεκτρονικών ταυτοτήτων

Ο Δήμος Πάφου χαιρετίζει την έγκριση των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων και υπογραφών από το Υπουργικό Συμβούλιο. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δ.Πάφου η έγκριση τους από το Υπουργικό Συμβούλιο, σε συνδυασμό με τη χρήση ηλεκτρονικών υπογραφών, αναμένεται να συνδράμει ουσιαστικά στην προσπάθεια του Δήμου Πάφου για την ψηφιακή μετάβαση.

Ο Δήμος Πάφου προγραμματίζει εδώ και καιρό να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητες που προκύπτουν από αυτή την εξέλιξη προς όφελος των δημοτών, καθώς αποτελεί ένα κρίσιμο βήμα προς τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του.

Όπως αναφέρεται, οι δημότες θα μπορούν να πραγματοποιούν διαδικτυακές συναλλαγές με μεγαλύτερη ευκολία και ασφάλεια, γεγονός που θα μειώσει τον χρόνο αναμονής για την εξυπηρέτησή τους.

Η χρήση της ηλεκτρονικής υπογραφής, συνεχίζει η ανακοίνωση, θα διευκολύνει σημαντικά τις διοικητικές διαδικασίες, επιτρέποντας την άμεση ολοκλήρωση αιτήσεων, χωρίς την ανάγκη φυσικής παρουσίας στα γραφεία του Δήμου συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην εξάλειψη της γραφειοκρατίας.

Πολλές διαδικασίες που απαιτούσαν προγενέστερα την εκτύπωση και την αυτοπρόσωπη υπογραφή θα εκτελούνται ηλεκτρονικά, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο για τους δημότες και βελτιώνοντας τη διαφάνεια και την αποδοτικότητα των υπηρεσιών του Δήμου.

Με τον τρόπο αυτό, ο Δήμος Πάφου θα ενισχύσει τη συνολική εμπειρία των πολιτών, δημιουργώντας ένα πιο φιλικό και προσβάσιμο περιβάλλον, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Λεμεσός: Δεν θα πιστέψετε τον τρόπο με τον οποίο απέφυγαν τα πρόστιμα από κάμερες

• Αυτός είναι ο επικίνδυνος θερμολουτήρας που αποσύρεται από την κυπριακή αγορά - Δείτε φωτογραφία

• Μικρή καθυστέρηση για τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία – Πυρετώδεις εργασίες – Δείτε φωτογραφίες

• Τυφώνας Milton: Σοκάρει το βίντεο από drone με τις καταστροφές που άφησε πίσω του στη Φλόριντα

• Βραζιλία: Βίντεο από τρομακτικό δυστύχημα - Γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν ασανσέρ έπεσε από τον 5ο όροφο

• Γιώργος Κακοσαίος: Παραδέχθηκε πρώτη φορά πως είναι ερωτευμένος - «Είμαι ζηλιάρης»



 ΠτΔ στη σύνοδο των MED9: «Συμφωνούμε όλοι ότι το Κυπριακό είναι ευρωπαϊκό πρόβλημα»

ΠτΔ στη σύνοδο των MED9: «Συμφωνούμε όλοι ότι το Κυπριακό είναι ευρωπαϊκό πρόβλημα»

Συμφωνούμε όλοι ότι το Κυπριακό είναι ευρωπαϊκό πρόβλημα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη συνέντευξη Τύπου μετά το πέρας των εργασιών της Συνόδου των εννέα μεσογειακών κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (MED9), στην Πάφο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top