Η Περνέρα απέκτησε το δικό της Instagram Spot - Δείτε φωτογραφίες

Η Περνέρα απέκτησε το δικό της Instagram Spot  - Δείτε φωτογραφίες

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το Pernera Street Music Festival, μία εκδήλωση που διοργανώθηκε με στόχο την γνωριμία ξένων και ντόπιων επισκεπτών με την περιοχή της Περνέρας, στον Πρωταρά και την αύξηση της επισκεψιμότητας, στο πλαίσιο της γενικότερης πολιτικής του Δήμου Παραλιμνίου - Δερύνειας για διοργάνωση εκδηλώσεων και δράσεων για τον σκοπό αυτό.

Σε ανακοίνωση ο Δήμος Παραλιμνίου Δερύνειας αναφέρει πως κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Παραλιμνίου - Δερύνειας Γιώργος Νικολέττος τέλεσε μαζί με τον Υφυπουργό Τουρισμού Κώστα Κουμή τα αποκαλυπτήρια του Instagram Spot στην πλατεία της Περνέρας, το οποίο επιχορηγήθηκε από το Υφυπουργείο Τουρισμού μέσω της ΕΤΑΠ Αμμοχώστου για δημιουργία σημείου αναφοράς στην περιοχή.

Όσον αφορά το μουσικό κομμάτι της εκδήλωσης, αναφέρεται ότι πέντε μουσικά σχήματα διαφορετικών μουσικών ακουσμάτων στήθηκαν κατά μήκος της οδού Περνέρα, από τον παραλιακό πεζόδρομο μέχρι και το κέντρο της περιοχής Περνέρα όπου έπαιζαν μουσική καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας. Συγκεκριμένα, συμμετείχαν τα συγκροτήματα Lithos Band (ροκ μουσική), Havana Vitral Band (λάτιν μουσική), Prometheas String Quartet (κλασική μουσική), Παραδοσιακό Σχήμα Προσκυνητές και Πολιτιστικός Όμιλος Αγίου Γεωργίου Αχερίτου Βρυσούλλων (παραδοσιακή μουσική) και Λάικονς (ελληνική μουσική).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE