Αν.Εκπρόσωπος του ΓΓ ΟΗΕ: Ανακοινώθηκε η ώρα του άτυπου δείπνου στη Ν. Υόρκη

Αν.Εκπρόσωπος του ΓΓ ΟΗΕ: Ανακοινώθηκε η ώρα του άτυπου δείπνου στη Ν. Υόρκη

Το άτυπο δείπνο μεταξύ του Ελληνοκύπριου και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, στην παρουσία του Αντόνιο Γκουτέρες, θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη στις 19.00μμ (ώρα ΗΠΑ) ανέφερε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Φαρχάν Χακ απαντώντας σε ερώτηση του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων για το θέμα.

«To άτυπο δείπνο θα γίνει εδώ, στην έδρα του ΟΗΕ στις 19.00μμ. Προσπαθούμε να οργανώσουμε την δημοσιογραφική κάλυψη για τη λήψη φωτογραφιών εκείνη την μέρα» σημείωσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ξένους ηγέτες θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο Παρίσι, όπου βρίσκεται από χθες το βράδυ, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE