ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη ο 34χρονος οδηγός φορτηγού που παρέσυρε 58χρονο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Συνελήφθη ο 34χρονος οδηγός φορτηγού που παρέσυρε 58χρονο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Για ανθρωποκτονία από αμέλεια συνελήφθη ο 34χρονος οδηγός φορτηγού που παρέσυρε με το όχημα του και σκότωσε 58χρονο Σέρβο, στην πύλη 16 του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

Το Λιμενικό Σώμα αναφέρει ότι τριαξονικό φορτηγό με οδηγό έναν 34χρονο παρέσυρε τον 58χρονο, ενώ έκανε όπισθεν τη στιγμή που ο άνδρας κινείτο πεζός στο οδόστρωμα.

Στον 58χρονο, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο, ωστόσο, ήταν ήδη αργά.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείου Παπανικολάου, ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Θεσσαλονίκης για τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό ενός 58χρονου αλλοδαπού (υπήκοος Σερβίας), το οποίο έλαβε χώρα στη πύλη 16, εντός του λιμένα Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ένα φορτηγό (Φ/Γ) όχημα με επικαθήμενο, το οποίο οδηγούσε ένας 34χρονος ημεδαπός, κάνοντας όπισθεν, παρέσυρε τον 58χρονο πεζό, ο οποίος κινούταν επί του οδοστρώματος. Στον 58χρονο, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο, με αρνητικά αποτελέσματα.

Η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ». Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ενώ συνελήφθη ο 34χρονος οδηγός του Φ/Γ οχήματος για παράβαση του άρθρου 302 του Π.Κ. «Ανθρωποκτονία από αμέλεια».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ετοιμαστείτε για βροχές σε αυτές τις περιοχές - Έρχεται πτώση της θερμοκρασίας - Αναλυτικά η πρόβλεψη

• Δημοτική Εκπαίδευση: Τα δίγλωσσα παιδιά - Ποιοι μαθητές θεωρούνται με μεταναστευτική βιογραφία και χρειάζονται ενισχυτική διδασκαλία;

• Ανάλυση: Είναι επαρκή τα μέτρα κατά της ακρίβειας; Τα «ανοικτά μέτωπα» και οι φόβοι - Οικονομολόγος στο «Τ»

• Άννα Βίσση: Τραγούδησε στη Ματούλα Ζαμάνη και της είπε ότι θα βγάλει την μπλούζα της

• Εορτολόγιο: Ποιοί γιορτάζουν σήμερα 12 Οκτωβρίου

• Πέντε αλλαγές που φέρνει η πτώση της θερμοκρασίας σε σώμα και διάθεση



Λετυμπιώτης: «Ενισχυμένος εσωτερικά αλλά και διπλωματικά ο Πρόεδρος στη Νέα Υόρκη»

Λετυμπιώτης: «Ενισχυμένος εσωτερικά αλλά και διπλωματικά ο Πρόεδρος στη Νέα Υόρκη»

Ενισχυμένος τόσο στο εσωτερικό, όσο και ως προς το διπλωματικό αποτύπωμα που πλέον διαθέτει Κύπρος, προσέρχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην άτυπη τριμερή συνάντηση της Νέας Υόρκης, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top