ΕΛΛΑΔΑ

Τζορτζ Μπάλντοκ: Κοιτάζουν την καρδιά του για παθολογικά αίτια θανάτου - Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας για τις τελευταίες στιγμές του ποδοσφαιριστή

Τζορτζ Μπάλντοκ: Κοιτάζουν την καρδιά του για παθολογικά αίτια θανάτου - Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας για τις τελευταίες στιγμές του ποδοσφαιριστή

Καρδιακή ανακοπή, ισχαιμικό επεισόδιο, αρρυθμία, ή κάποιο άλλο παθολογικό αίτιο που μπορεί να προκάλεσε απώλεια αισθήσεων στον άτυχο Τζορτζ Μπάλντοκ, όταν βρισκόταν μέσα στην πισίνα, θα αναζητήσουν οι παθολογοανατόμοι, στο πλαίσιο των ιστολογικών εξετάσεων ζωτικών οργάνων.

Παράλληλα, από τις τοξικολογικές εξετάσεις θα διαπιστώσουν αν ο 31χρονος ποδοσφαιριστής είχε κάνει χρήση φαρμακευτικών ή άλλων ουσιών, που μπορεί να προκάλεσαν κάποιο από τα παθολογικά αίτια, λιποθυμικό επεισόδιο και δυστυχώς τον πνιγμό, καθώς βρισκόταν μέσα στην πισίνα.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το άψυχο σώμα του ποδοσφαιριστή, εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά, το οποίο θα εξεταστεί στο πλαίσιο των ιστολογικών εξετάσεων για να διαπιστωθεί αν μπορεί να προκάλεσε κάποιο παθολογικό αίτιο.

Από τη νεκροτομή, προέκυψε πνιγμός εντός ύδατος, ωστόσο αυτός ήταν συνέπεια κάποιας παθολογίας, γι' αυτό κατά την εξέταση εντοπίστηκαν φυσαλίδες και αφρός σε στόμα και λάρυγγα, καθώς και ποσότητα νερού και αφρού στα πνευμόνια.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, το περιεχόμενο του μπουκαλιού περιείχε αντισηπτικό και όχι αλκοόλ όπως είχε αναφερθεί αρχικά, ενώ και τα ποτήρια φέρεται να ανήκουν σε προηγούμενους χρήστες, καθώς δεν τακτοποιούνται με το DNA του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ποιος ήταν μαζί του πολλές ώρες πριν πεθάνει

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας ο ποδοσφαιριστής διαπιστώθηκε ότι ήταν μόνος στο σπίτι και την πισίνα για αρκετές ώρες πριν συμβεί το μοιραίο. Υπάρχουν ενδείξεις παρουσίας και άλλου ατόμου, αρκετές ώρες νωρίτερα, και δεν σχετίζεται με τον αιφνίδιο θάνατο του ποδοσφαιριστή.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί φέρεται να έχουν εντοπίσει ευρήματα στην κατοικία, τα οποία θα εξεταστεί αν συνδέονται με τις συνθήκες θανάτου. Σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσουν περισσότερα στοιχεία, οι αστυνομικοί θα αναζητήσουν το άτομο που βρισκόταν με τον Μπάλντοκ πριν χάσει τη ζωή του, ενώ παράλληλα γίνεται εξερεύνηση στο κινητό του τηλέφωνο.

Η τελευταία επικοινωνία φαίνεται να καταγράφεται λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα, περίπου μία ώρα πριν την εκτιμώμενη ώρα θανάτου, όταν ο ποδοσφαιριστής έστειλε SMS σε έναν συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό.

Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας για τις τελευταίες στιγμές του ποδοσφαιριστή

Στο μικροσκόπιο έχουν μπει και οι κάμερες ασφαλείας, που έχουν καταγράψει τις τελευταίες κινήσεις του Μπάλντοκ.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως στο βιντεοληπτικό υλικό φαίνεται ο άτυχος ποδοσφαιριστής να φορά το μαγιό του, να κάνει βουτιά στη πισίνα και ξαφνικά να χάνει τις αισθήσεις του.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, μια άλλη κάμερα, δείχνει τον Μπάλντοκ να είναι ήδη μπρούμητα γυρισμένος μέσα στην πισίνα.

Πηγές: thetoc.gr/in.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Διενεργήθηκε η νεκροτομή στην σορό του άτυχου 31χρονου που παρασύρθηκε από όχημα - Τα ευρήματα

• Δημοτική Εκπαίδευση: Τα δίγλωσσα παιδιά - Ποιοι μαθητές θεωρούνται με μεταναστευτική βιογραφία και χρειάζονται ενισχυτική διδασκαλία;

• Ανάλυση: Είναι επαρκή τα μέτρα κατά της ακρίβειας; Τα «ανοικτά μέτωπα» και οι φόβοι - Οικονομολόγος στο «Τ»

• Άννα Βίσση: Τραγούδησε στη Ματούλα Ζαμάνη και της είπε ότι θα βγάλει την μπλούζα της

• Έρχεται ανακοίνωση για εξωγήινη ζωή «σε μερικές εβδομάδες» - «Τους βρήκαμε» λέει καθηγητής

• Πέντε αλλαγές που φέρνει η πτώση της θερμοκρασίας σε σώμα και διάθεση



Λετυμπιώτης: «Ενισχυμένος εσωτερικά αλλά και διπλωματικά ο Πρόεδρος στη Νέα Υόρκη»

Λετυμπιώτης: «Ενισχυμένος εσωτερικά αλλά και διπλωματικά ο Πρόεδρος στη Νέα Υόρκη»

Ενισχυμένος τόσο στο εσωτερικό, όσο και ως προς το διπλωματικό αποτύπωμα που πλέον διαθέτει Κύπρος, προσέρχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην άτυπη τριμερή συνάντηση της Νέας Υόρκης, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top