ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τερματισμό πειθαρχικών διώξεων κατά Ν. Λοϊζίδη ζητούν εκπαιδευτικοί της Ισότητας

Τερματισμό πειθαρχικών διώξεων κατά Ν. Λοϊζίδη ζητούν εκπαιδευτικοί της Ισότητας

Άμεσο τερματισμό των πειθαρχικών διώξεων κατά του Προέδρου του Κλάδου Αστυνομικού Σώματος και Αντιπροέδρου Β' στην Παγκύπρια Συντεχνία ΙΣΟΤΗΤΑ, Νίκου Λοϊζίδη, ζητούν το Κλαδικό Συμβούλιο Εκπαιδευτικών και το Κλαδικό Συμβούλιο Νηπιαγωγών Ιδιωτικού Τομέα της συντεχνίας.

Σε κοινή ανακοίνωσή τους, εκφράζουν αμέριστη συμπαράστασή στον Νίκο Λοϊζίδη, αναφέροντας ότι αυτός διώκεται πειθαρχικά με ορατό τον κίνδυνο της απόλυσής του. «Μετά την απόλυση του Γενικού Ελεγκτή, λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς, θεωρούμε ότι η πειθαρχική αυτή διαδικασία σε βάρος του αστυνομικού – συνδικαλιστή με την ίδια κατηγορία της ανάρμοστης συμπεριφοράς, δεν γίνεται τυχαία σε αυτήν τη χρονική στιγμή», αναφέρουν, κάνοντας λόγο για ένταση της κρατικής καταστολής όσων καταγγέλλουν την κυβερνητική πολιτική.

«Καλούμε την Κυβέρνηση, τον νέο Αρχηγό της Αστυνομίας και την Πολιτεία να σεβαστούν και να προασπίσουν το δικαίωμα άσκησης της συνδικαλιστικής δράσης το οποίο έχει κατακτηθεί μέσα από τους αγώνες και τις θυσίες των εργαζομένων και να σταθούν εμπόδιο στην όποια προσπάθεια ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης και της ελευθερίας της έκφρασης», προσθέτουν στην ανακοίνωση.

Τέλος, εκφράζουν συμπαράσταση τόσο στον Νίκο Λοϊζίδη όσο και «σε κάθε συνδικαλιστή που πρωτοστατεί για να εκθέσει τα κακώς έχοντα του τόπου».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Διενεργήθηκε η νεκροτομή στην σορό του άτυχου 31χρονου που παρασύρθηκε από όχημα - Τα ευρήματα

• Δημοτική Εκπαίδευση: Τα δίγλωσσα παιδιά - Ποιοι μαθητές θεωρούνται με μεταναστευτική βιογραφία και χρειάζονται ενισχυτική διδασκαλία;

• Ανάλυση: Είναι επαρκή τα μέτρα κατά της ακρίβειας; Τα «ανοικτά μέτωπα» και οι φόβοι - Οικονομολόγος στο «Τ»

• Άννα Βίσση: Τραγούδησε στη Ματούλα Ζαμάνη και της είπε ότι θα βγάλει την μπλούζα της

• Έρχεται ανακοίνωση για εξωγήινη ζωή «σε μερικές εβδομάδες» - «Τους βρήκαμε» λέει καθηγητής

• Πέντε αλλαγές που φέρνει η πτώση της θερμοκρασίας σε σώμα και διάθεση



Λετυμπιώτης: «Ενισχυμένος εσωτερικά αλλά και διπλωματικά ο Πρόεδρος στη Νέα Υόρκη»

Λετυμπιώτης: «Ενισχυμένος εσωτερικά αλλά και διπλωματικά ο Πρόεδρος στη Νέα Υόρκη»

Ενισχυμένος τόσο στο εσωτερικό, όσο και ως προς το διπλωματικό αποτύπωμα που πλέον διαθέτει Κύπρος, προσέρχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην άτυπη τριμερή συνάντηση της Νέας Υόρκης, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top