Θα τον ζήλευε και ο Ρέμος με τέτοια φωνή τον νεαρό από την Λάρνακα - Κι όμως δεν είναι επαγγελματίας τραγουδιστής! (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα τον ζήλευε και ο Ρέμος με τέτοια φωνή τον νεαρό από την Λάρνακα - Κι όμως δεν είναι επαγγελματίας τραγουδιστής! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θαμώνες του εστιατορίου «Makou», στην Λάρνακα, την Πέμπτη το βράδυ 15/10, όταν πήρε το μικρόφωνο για να τραγουδήσει ένας 19χρονος εθνοφρουρός.

Ο νεαρός Αντρέας Γεωργίου, όπως μάθαμε το όνομα του, δεν είναι επαγγελματίας τραγουδιστής! Δεν έχει κάνει ποτέ δηλαδή μαθήματα που να σχετίζονται με το αντικείμενο.

Ωστόσο, όταν ο τραγουδιστής Γιώργος Σταματάρης, ο οποίος χαλαρώνει τους πελάτες του εστιατορίου, παίζοντας πιάνο και ερμηνεύοντας τραγούδια έδωσε το μικρόφωνο στον νεαρό, έμειναν όλοι κυριολεκτικά άφωνοι!

Ο 19χρονος Αντρέας επέλεξε να τραγουδήσει το «δυο ψέματα», μια από τις ωραιότερες μπαλάντες του Αντώνη Ρέμου.

Δείτε το βίντεο:

Όπως πληροφορηθήκαμε ο ίδιος θέλει να ασχοληθεί με τα νομικά, ωστόσο εμείς θα του προτείναμε με τέτοια φωνή να μην αφήσει εντελώς το τραγούδι .. Εσείς τι λέτε;

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εγκαινιάζεται σήμερα στην Ουάσινγκτον το «Συμβούλιο Ειρήνης» με τη συμμετοχή της Κύπρου ως παρατηρητή

Εγκαινιάζεται σήμερα στην Ουάσινγκτον το «Συμβούλιο Ειρήνης» με τη συμμετοχή της Κύπρου ως παρατηρητή

Εγκαινιάζεται σήμερα στην Ουάσινγκτον το «Συμβούλιο Ειρήνης», ο νέος θεσμός του δημιούργησε ο Προεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE