LIKE ONLINE

Άνοιξε OnlyFans η Παραγουανή κολυμβήτρια που αποβλήθηκε για ανάρμοστη συμπεριφορά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Άνοιξε OnlyFans η Παραγουανή κολυμβήτρια που αποβλήθηκε για ανάρμοστη συμπεριφορά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Όσοι παρακολούθησαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού θα θυμούνται μια κολυμβήτρια από την Παραγουάη η οποία αποβλήθηκε από το Ολυμπιακό Χωριό.

Ήταν η Λουάνα Αλόνσο, μια 20χρονη κολυμβήτρια από την Παραγουάη η οποία έπιασε το όριο και ταξίδεψε από την πατρίδα της στο Παρίσι για να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα.

Η κοπέλα συμμετείχε στα προκριματικά στα 100μ πεταλούδα αλλά δεν προκρίθηκε στα ημιτελικά. Αμέσως μετά αποβλήθηκε από το Ολυμπιακό Χωριό. Την Κυριακή 4 Αυγούστου, η γενική διευθύντρια της Ολυμπιακής Επιτροπής της Παραγουάης, Λαρίσα Σέρερ, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι η παρουσία της κολυμβήτριας, Λουάνα Αλόνσο, έχει αρνητική επίδραση πάνω στους συμπατριώτες της, με αποτέλεσμα η 20χρονη να φύγει από το σπίτι που έμεναν όλοι μαζί.

Αργότερα η Daily Mail έγραψε ότι κυκλοφορούσε στο Ολυμπιακό Χωριό με προκλητικά ρούχα. Πολλοί μίλησαν για ανάρμοστη συμπεριφορά της κοπέλας. Η ίδια δήλωσε ότι δεν την έδιωξαν και ανακοίνωσε την απόσυρσή της από την κολύμβηση.

Με νέα της ανάρτηση ευχαρίστησε τους φαν της γιατί έφτασε τους 1 εκατ. ακόλουθους στο Instagram: «Τι! 1 εκατομμύριο ακόλουθοι. Δεν μπορώ να το πιστέψω, μπορεί να έγινε με έναν τρόπο που δεν ήθελα αλλά θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που με στηρίζετε».

H Λουάνα Αλόνσο που ήξερε πως δεν είχε καμία τύχη στην κολύμβηση αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τους 1,1 εκατ. ακόλουθους και άνοιξε σελίδα στο OnlyFans την οποία διαφημίζει συνεχώς τις τελευταίες ημέρες μέσα στο Instagram.

H Αλόνσο έγραψε για το OnlyFans: Η αγαπημένη σου πρώην κολυμβήτρια είναι εδώ. Σας υπόσχομαι ότι δεν θα το μετανιώσετε». Για να γραφτεί κανείς θα πρέπει να δώσει 35 δολάρια το μήνα και για πακέτο 6 μηνών το ποσό των 136 δολαρίων.

Έχει ήδη ανεβάσει 17 φωτογραφίες και 8 βίντεο.

Πηγή: protothema.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Οδηγοί προσοχή: Διακόπηκε το ρεύμα και τέθηκαν εκτός λειτουργίας φώτα τροχαίας - Δείτε σε ποιο σημείο

• Άγχος: Αυτές οι πρακτικές θα μας βοηθήσουν να το αποβάλουμε - Τι συμβαίνει στο μυαλό μας όταν εξασκούμαστε στην ενσυνειδητότητα

• Δυσκολίες στέγασης και ενοικίασης στην ΕΕ – Στην πρώτη πεντάδα η Κύπρος – Τα ποσοστά και οι ηλικίες

• Οικογένεια Τζορτζ Μπάλντοκ προς ΜΜΕ: «Να γίνει σεβαστό το δικαίωμα της ιδιωτικότητας» - Τι λένε για τα αίτια θανάτου

• Παράρτημα στην Κύπρο ετοιμάζεται να ανοίξει το ΕΜΠ - Ποιες Σχολές θα περιλαμβάνει - Ποια τμήματα αντιδρούν και γιατί



ΠτΔ: Mε ετοιμότητα και αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα πάει στο δείπνο στη Νέα Υόρκη

ΠτΔ: Mε ετοιμότητα και αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα πάει στο δείπνο στη Νέα Υόρκη

Προσέρχομαι στο άτυπο δείπνο με την ετοιμότητα που απαιτείται και συγκρατημένη αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του προσερχόμενος στο 8ο Φεστιβάλ Αγροτικού Πολιτισμού του Κυπριακού Οργανισμού Αγροτικών Πληρωμών, το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα στον Φαρμακά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top