Η Μαρίνα Σάττι μετά από δύο εβδομάδες άρνησης κάνει τον... απολογισμό του καλοκαιριού

Η Μαρίνα Σάττι μετά από δύο εβδομάδες άρνησης κάνει τον... απολογισμό του καλοκαιριού

Το πιο γεμάτο επαγγελματικά καλοκαίρι της Μαρίνας Σάττι, αφού έτρεχε ταυτόχρονα και την προσωπική της περιοδεία, αλλά και την περιοδεία με την παράσταση «Ικέτιδες», στην οποία συμμετείχε με της Chores της.

Και η ίδια χρειάστηκε λίγο χρόνο να επεξεργαστεί όλα αυτά που έζησε και τα καλά και τα άσχημα, γιατί υπήρξαν και άσχημα, όπως τα αβγά που τους πέταξαν στην Ημαθία, αλλά και το περιστατικό με την Κατερίνα Σαλακά στον Λυκαβηττό.

Διαβάστε τη έγραψε σε ανάρτησή της στο LifeNews.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.