Έρχονται αυξήσεις και προαγωγές για τους δημόσιους υπαλλήλους!

Έρχονται αυξήσεις και προαγωγές για τους δημόσιους υπαλλήλους!

Οι οικονομικοί δείκτες παρουσιάζουν βελτίωση έτσι το ξεπάγωμα των αυξήσεων και των προαγωγών θα γίνει νωρίτερα απ΄ότι αναμενόταν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», η κυβέρνηση επέλεξε προβεί σε προαγωγές από την αρχή του νέου έτους, δηλαδή από την 1η Ιανουαρίου 2016, σε όσους έχουν προαχθεί από τις 20 Ιουνίου 2014 και έπειτα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σήμερα όσοι προάγονται παραμένουν στην μισθολογική κλίμακα της προηγούμενης τους θέσης, λόγω μνημονιακής δέσμευσης που είχε υπογράψει η χώρα και θα ίσχυε μέχρι την 1η Ιανουαρίου 2017.

Επειδή όμως οι δείκτες της οικονομίας έχουν βελτιωθεί πριν από το χρονοδιάγραμμα που έθεσαν οι δανειστές στην Κυπριακή Δημοκρατία, η κυβέρνηση επέλεξε να εξαγγείλει έμμεσα αυξήσεις και προαγωγές ένα χρόνο νωρίτερα.

Επιμέλεια: Τάσος Χριστοδούλου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE