Έρχονται αυξήσεις και προαγωγές για τους δημόσιους υπαλλήλους!

Έρχονται αυξήσεις και προαγωγές για τους δημόσιους υπαλλήλους!

Οι οικονομικοί δείκτες παρουσιάζουν βελτίωση έτσι το ξεπάγωμα των αυξήσεων και των προαγωγών θα γίνει νωρίτερα απ΄ότι αναμενόταν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», η κυβέρνηση επέλεξε προβεί σε προαγωγές από την αρχή του νέου έτους, δηλαδή από την 1η Ιανουαρίου 2016, σε όσους έχουν προαχθεί από τις 20 Ιουνίου 2014 και έπειτα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σήμερα όσοι προάγονται παραμένουν στην μισθολογική κλίμακα της προηγούμενης τους θέσης, λόγω μνημονιακής δέσμευσης που είχε υπογράψει η χώρα και θα ίσχυε μέχρι την 1η Ιανουαρίου 2017.

Επειδή όμως οι δείκτες της οικονομίας έχουν βελτιωθεί πριν από το χρονοδιάγραμμα που έθεσαν οι δανειστές στην Κυπριακή Δημοκρατία, η κυβέρνηση επέλεξε να εξαγγείλει έμμεσα αυξήσεις και προαγωγές ένα χρόνο νωρίτερα.

Επιμέλεια: Τάσος Χριστοδούλου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Τραμπ  επιδιώκει να πλήξει το Ιράν «πολύ σκληρά την επόμενη εβδομάδα» - Μεγάλης κλίμακας χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο από το Ισραήλ

Ο Τραμπ επιδιώκει να πλήξει το Ιράν «πολύ σκληρά την επόμενη εβδομάδα» - Μεγάλης κλίμακας χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο από το Ισραήλ

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση εισέρχεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ να συνεχίζουν τις επιθέσεις. Ο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να επιδιώκει να πλήξει το Ιράν «πολύ σκληρά την επόμενη εβδομάδα», ενώ την ίδια ώρα ο ισραηλινός στρατός προετοιμάζεται για μεγάλης κλίμακας χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE