Τραγωδία σε αγώνα δρόμου στο Χαλάνδρι: 53χρονος κατέρρευσε και πέθανε

Τραγωδία σε αγώνα δρόμου στο Χαλάνδρι: 53χρονος κατέρρευσε και πέθανε

Τραγική εξέλιξη είχε ο 11ος Αγώνας Ρεματιάς στο Χαλάνδρι καθώς όπως ανακοίνωσε ο τοπικός δήμος ένας 53χρονος αθλητής κατέρρευσε και κατέληξε.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου Χαλανδρίου, στην οποία εκφραζει βαθιά οδυνη για τον αιφνίδιο θανατο 53χρονου αθλητή κατά τη διάρκεια του 11ου Αγώνα Ρεματιάς, «πιστοποιημένοι νοσηλευτές και εργαζόμενοι έκαναν ΚΑΡΠΑ χρησιμοποιώντας και απινιδωτή μέχρι την έλευση του ΕΚΑΒ χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα. Ο αθλητής μεταφερθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του».

«Ζητούμε συγγνώμη για τη διακοπή του αγώνα από τους εκατοντάδες αθλητές που περίμεναν για την διαδρομή των 5 και του 1χλμ., ωστόσο νομίζουμε ότι η γιορτή αυτή του αθλητισμου χάνει το νόημα της μετά από τέτοιο γεγονός» προστίθεται στην ανκαοίνωση.

Ο Δήμος Χαλανδρίου και η διεύθυνση Αθλητισμού εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Η ανακοίνωση του δήμου Χαλανδρίου

Βίντεο από την έναρξη του αγώνα

 
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE