Λαμία: 15χρονη έπιασε από το λαιμό 13χρονη σε σχολικό πάρτι Γυμνασίου

Λαμία: 15χρονη έπιασε από το λαιμό 13χρονη σε σχολικό πάρτι Γυμνασίου

Περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Λαμία.

Κατά τη διάρκεια σχολικού πάρτυ σε προαύλιο ενός Γυμνασίου της πόλης, μια 15χρονη μαθήτρια από άλλο Λύκειο, φέρεται να έπιασε από το λαιμό και να προκάλεσε σωματικές βλάβες σε 13χρονη μαθήτρια.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε το ίδιο βράδυ στο αστυνομικό τμήμα, όπου βρέθηκε η 13χρονη μαζί με τη μητέρα της στην οποία και εξιστόρησε την περιπέτειά της.

Από το ΑΤ Λαμίας παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ η 15χρονη αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Την κινητικότητα που υπάρχει στο Κυπριακό, εν πολλοίς εμείς τη δημιουργήσαμε, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι το προσεχές Σάββατο θα μεταβεί στην Αθήνα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE