Κεντρικές Φυλακές: Πιάστηκαν στα χέρια τρεις κατάδικοι για ένα πέναλτι!

Κεντρικές Φυλακές: Πιάστηκαν στα χέρια τρεις κατάδικοι για ένα πέναλτι!

Επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτη, 15/10, στις Κεντρικές Φυλακές στη Λευκωσία. Κλήθηκαν δεσμοφύλακες, εκτός βάρδιας για καταστολή τους.

Της Xριστιάνας Τσαγγάρη 

Άδοξα έληξε ο ποδοσφαιρικός αγώνας , μεταξύ κρατουμένων στις Κεντρικές Φυλακές. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ΤοΤhemaonline, τρεις φυλακισμένοι πιάστηκαν στα χέρια, μετά από διαφωνία τους, για το ποιος θα εκτελέσει… το πέναλτι.

Τα αίματα άναψαν και οι φυλακισμένοι αντάλλαξαν χαστούκια και μπουνιές. Ο δεσμοφύλακας, ο οποίος επιτηρούσε τον αγώνα, φοβούμενος για τις διαστάσεις που θα έπαιρνε το επεισόδιο ζήτησε ενισχύσεις.

Δέκα δεσμοφύλακες, οι οποίοι ήταν εκτός βάρδιας κλήθηκαν εσπευσμένα για καταστολή των επεισοδίων και για πραγματοποιήσουν έρευνα για το τι συνέβη. Σε κάθε βάρδια στις Κεντρικές Φυλακές εργάζονται 22 δεσμοφύλακες. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.